Tips & Tricks

Magisk mousse från DOVE

Nyckeln till len och mjuk hud handlar om rätt hudvård. Dove Shower Mousse ger njutning för alla sinnen. Den skummande formulan rengör, vårdar och mjukgör huden med ljuvliga dofter och essentiella oljor.

Len och mjuk hud börjar med rätt hudvård. Men oftast räcker det inte bara med att smörja in huden för att undvika torrhet på vintern, minst lika viktigt är det att välja rätt duschprodukter som inte torkar ut huden. Alla duschcremer och tvålar från Dove är berikade med en fjärdedels fuktighetskräm som vårdar och rengör huden samtidigt som den blir mjuk och len.

Njut med alla sinnen och upptäck nya Dove Shower Mousse (39,90 kr/200 ml). Den härliga duschmoussen finns i tre väldoftande varianter: Argan Oil, Coconut Oil och Rose Oil. Några glossies fick testa en av dessa i förra månadens box!

Den krämiga moussen rengör och vårdar varsamt huden, med en känsla av renhet och mjukhet. En blandning av återfuktande ämnen och lipider, som vårdar din hud och hjälper att fylla på med hudens naturliga näringsämnen. Essentiella oljor hjälper till att förhindra torrhet genom att återställa hudens naturliga fuktbarriär. Huden blir underbart återfuktad med nytt glow! Moussen är enkel att använda, tryck en gång för att få ut en liten mängd i handen och massera in över hela kroppen. Om du rakar dig kan du med fördel använda moussen för en närmare och lenare rakning.

 Olivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert


Olivia älskar för närvarande...