Tips & Tricks

Cara Delevingne frontar nya doften från Burberry

Burberry har lanserat en ny, vågad tolkning av den populära signaturdoften HER. HER Intense är en elegant, sensuell och intensiv doft med en cocktail av mörka bär.

Din doft återspeglar vem du är och vill vara. Har du en doft du alltid bär eller tycker du om att välja parfym efter säsong, tillfälle eller känsla? Oavsett om du är på jakt efter att utöka din doftgarderob eller hitta en ny signaturdoft rekommenderar vi dig att utmana dina sinnen och testa något nytt. Några glossies får därför ett parfymprov av vår nya älsklingsdoft: HER Intense Eau De Parfum från Burberry, 675 kr/30 ml.

 

Topp: Björnbär – Körsbär Hjärta: Jasmin – Viol Bas: Bensoin – Cederträ

Brittiska Burberry är ett av modebranschens mest välrenommerade varumärken, grundat 1856 av Thomas Burberry. De är kanske mest kända för sina klassiska trenchcoats och det ikoniska rutmönstret. HER Intense är en ny vågad tolkning av den populära doften HER, som lanserades 2018. En mer djärv, sensuell och intensiv parfym med en cocktail av mörka bär.

Kampanjen frontas av skådespelerskan och modellen Cara Delevingne, som personifierar känslan av London. Iklädd en sofistikerad kostym har hon fångats av Juergen Teller genom en serie av bilder vid floden Themsen. En hyllning till London och den oväntade skönheten i kontrasternas stad.

 

Text Stina LjungmarkOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert


Olivia älskar för närvarande...