Tips & Tricks

Apolosophy: skönhet från hjärtat

Skönhetsvård handlar lika mycket om att vårda våra sinnen som att ge utsidan hjälp på vägen. Apolosophy har satsat på att ta fram produkter som får huden att stråla av hälsa. Det är skönhet från hjärtat.

Skönhet är inte att ha en viss färg på läppstiftet, en storlek eller ålder. Det handlar om hur du känner dig en bra dag. Förutsättningen för att skapa den här känslan kan bland annat handla om att hitta rätt produkter för dig.

Vad behöver du just nu? Produkter för träning, vardagskväll, fredagsfest, vintervind eller solsken? Apotek Hjärtats egen serie Apolosophy erbjuder utvalda produkter inom ansiktsvård, hudvård och makeup.

Inom deras egen serie har Apolosophy satsat på att ta fram det allra bästa för huden. Alla produkter är noggrant utvalda och kvalitetssäkrade vad gäller producenter och innehåll. Detta gäller oavsett om du söker smart pro-age, sköna duschprodukter, effektiv fotvård eller en mineralfoundation för känslig hud.

Apolosophy Face är ansiktsvård som passar alla hudtyper. Det är en serie dermatologiskt testade produkter som är anpassade efter olika hudtyper och de passar även en känslig hud. Det är ett medvetet val då serien är registrerad av Vegan Society och de parfymfria produkterna rekommenderas av Asthma Allergy Nordic. I serien ingår de produkter som behövs för en komplett hudvårdsrutin. I månadens Glossybox får några glossies testa en dag- eller nattkräm från Apolosophy.Olivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert


Olivia älskar för närvarande...