Spoiler

Vi avslöjar 6 av produkterna i The Skincare Selection


Se hit, glossies! Nu kan du som Glossybox-prenumerant äntligen förköpa The Skincare Selection inne i GLOSSYLounge! I denna exklusiva limited edition-utgåva hittar du hudvårdsprodukter från lyxiga och välkända varumärken till ett värde över 1300 kr. Du får totalt nio härliga produkter – passa på att skämma bort din hud inför våren! 🍋🌿

Säkra din box för endast 349 kr redan idag! Ord. pris 379 kr. Först till kvarn gäller – förbeställ i GLOSSYLounge! Klicka här för att logga in och få access till förköpet.

Spoiler! Vi avslöjar sex av boxens nio produkter. Skrolla vidare på egen risk…

1. Peter Thomas Roth – Pumpkin Enzyme Mask

Få en omedelbart slätare hud med förnyad lyster med Pumpkin Enzyme Mask! Denna trippelverkande peeling innehåller pumpaenzymer som effektivt exfolierar huden och avlägsnar döda hudceller. AHA-syra bidrar till ökad cellförnyelse och ger en jämnare hudton med frisk lyster. Finkorniga aluminiumoxidkristaller skapar en mekanisk exfoliering som ger en djuprengörande effekt.

2. Filorga – Micellar Solution

Få bort envisa makeuprester och orenheter i ett svep – helt utan vatten! Filorgas lyxiga Micellar Solution fungerar både som rengöring och pH- balanserande toner. Innehållet av fuktgivande och mjukgörande ingredienser har en vitaliserande effekt – vem älskar inte dubbelverkande hudvård? Resultatet blir en fräsch och välbalanserad hud med förnyad lyster, redo att möta dagen. Huden blir dessutom mer mottaglig för din efterföljande hudvård.

3. Filorga – NCEF Night Mask

Väck din hud till liv med Filorgas ultra-revitaliserande nattmask NCEF Night Mask. Masken är fylld med flera aktiva ingredienser som ger en föryngrad hud med ny energi. Innehållet av hyaluronsyra och kollagen tillför ny volym. Resultatet blir en fastare, föryngrad hud med synbart mindre fina linjer.

4. BIOEFFECT – EGF Serum

Få vackrare hud med BIOEFFECTs prisbelönta droppar. EGF Serum är ett kraftfullt anti-age serum som förnyar, återupplivar och tillför volym samtidigt som ålderstecken motverkas. Detta revolutionerande anti-age-serum innehåller ett fåtal, noggrant utvalda ingredienser och är resultatet av djupgående forskning och avancerad bioteknik. Serumet bidrar till att återställa hudens ungdomliga lyster, minimerar ålderstecken, ökar hudens volym, jämnar ut hudtonen och återställer även hudens fuktbalans.

5. Clarins – Beauty Flash Balm

Clarins Beauty Flash Balm är en oumbärlig favorit i många skönhetsälskares necessär. Denna smidiga multiprodukt ger dig en snabb ”beauty boost” som slätar ut huden och ger ett föryngrat utseende. Produkten minimerar trötthetstecken och får dig att se utvilad ut. Innehållet av olivextrakt och trollhassel har en sammandragande effekt som ger din hud ett lyft. Algextrakt bidrar till att stimulera hudens naturliga cellförnyelse medan risstärkelse varsamt skyddar huden.

6. NUXE – Huile Prodigieuse Florale Multi-purpose Dry Oil

Nuxes multieffektiva torrolja är fylld med en rad underbart vårdande ingredienser som gör underverk för både hud och hår. Den mjukgörande oljan passar alla hud- och hårtyper. Oljan verkar cellförnyande, motverkar för tidigt åldrande, lugnar och återfuktar huden. Den motverkar även hudbristningar och tillför näring. Som en härlig cocktail av välgörande örter för hela kroppen!


 Först till kvarn gäller – förbeställ inne i GLOSSYLounge. Klicka här för att logga in och få access!


*The Skincare Selection är en limited edition-utgåva som beställs utöver ordinarie Glossybox-prenumeration. Begränsat antal, förs till kvarn gäller. Boxen skickas efter 2020-02-25.Glossybox

Glossybox

Skribent och expert