Tips & Tricks

Spännande nyhet: renhet från naturen

Njut av en dusch som får dig att bli naturligt ren! Nya Palmolive Duschgel innehåller ett fåtal utvalda veganska ingredienser med bland annat välgörande kokosvatten och stärkande granatäpple.

Omtanken för huden börjar redan i duschen. Genom att välja vårdande produkter med utvalda ingredienser unnar du dig det allra bästa. Nu kommer en helt ny serie produkter från Palmolive med 90 procent naturliga ingredienser för en renare känsla i duschen.

Natural Essentials duschgel (24,90 kr/250 ml) består av skonsamma och enkla formuleringar som är milda nog att användas av hela familjen. Den återfuktande naturliga formulan är helt vegansk. Duschgelen har tagits fram med hänsyn till miljön genom att använda ingredienser som är nedbrytbara och en förpackning som kan återvinnas med korken på. Välj mellan två väldoftande varianter: Coconut och Pomegranate.

Coconut innehåller kokosvatten, en ingrediens som blivit hypad de senaste åren för dess unika återfuktande och läkande egenskaper. Kokosvatten är otroligt näringsrikt och innehåller bland annat omega 3-fetter, C-vitamin, enzymer, aminosyror och mineraler så som magnesium och kalium. Om du dricker kokosvatten kan det också ha positiva effekter på huden. Varför inte mixa till en lyxig smoothie med en handfull frysta bär, en banan, yoghurt och kokosvatten till frukost eller mellanmål? Mums!

Pomegranate innehåller granatäpple som har antioxidanta egenskaper på huden. Fröoljan återfuktar huden och sägs även ha en positiv effekt på hudåkommor. Testa att ta de små fröna för att varsamt peela huden och få mer lyster. När du äter granatäpple får du i dig bland annat C-vitamin, järn och kalium.

 

Text: Stina LjungmarkGlossybox

Glossybox

Skribent och expert