Spoiler

Mjuka läppar med STARSKIN

Plumping and Hydrating Bio-Cellulose Lip Mask

Fixa ett kyssvänligt plut med produkterna i specialdesignade Love Crosses Borders! Bland månadens fem romantiska skönhetsöverraskningar får du testa en K-Beauty-inspirerad sheetmask för läpparna. Luta dig tillbaka och låt STARSKINs Plumping and Hydrating Bio-Cellulose Lip Mask återfukta dina läppar.

Psst! Har du ingen Glossybox-prenumeration? Klicka här för att bli en glossie för endast 159 kr! 

Gör så här!

1. Rengör läpparna

För bästa resultat: börja med att rengöra läpparna och låt dem torka. Om du har lite extra tid över kan du passa på att ge dina läppar lite extra kärlek med en mjukgörande skrubb. Fukta läpparna med ljummet vatten och exfoliera varsamt.

2. Applicera masken

Öppna förpackningen. Läppmasken består av tre lager. Ta bort de skyddande lagren som omsluter masken och placera därefter på dina rengjorda och torkade läppar. Använd fingertopparna för att försiktigt fördela serumet jämnt och för att släta över eventuella veck och luftfickor.

3. Luta dig tillbaka & låt verka!

Låt verka i 15 minuter och massera in resterande serum. Under tiden kan du ta ett avkopplande bad, sätt på ett avsnitt av din favoritserie eller varför inte passa på att vila ögonen med en härlig podcast i hörlurarna?

4. Klart!

Dina läppar är nu djupt återfuktade och synbart fylligare medan fina linjer har reducerats. Perfekt att använda som primer innan efterföljande läppstift eller läppglans!

Klicka här för att köpa månadens Glossybox!


*En prenumeration kostar 159 kr/månad.Glossybox

Glossybox

Skribent och expert