Spoiler

The Skincare Selection

Låt nedräkningen börja, glossies! Onsdag 12 februari låter vi dig som Glossybox-prenumerant förbeställa årets allra första limited edition-ugåva. Ni har efterfrågat välkända varumärken, många produkter, mycket hudvård och högt värde.

Som alltid är er önskan vår lag… Resultatet? The Skincare Selection! 

Plocka bort alla tecken på vinterglåmighet och återuppliva hudens lyster med avancerade och effektiva ingredienser.

I denna lyxiga box ger vi dig våra hudvårdsfavoriter från noggrant utvalda premiumvarumärken. Plocka bort alla tecken på vinterglåmighet och återuppliva hudens lyster med avancerade och effektiva ingredienser. Gör dig redo att vakna ur ditt vinteride och möt vårsolens värmande strålar med årets allra första limited edition-utgåva!

I The Skincare Selection hittar du hyllad hudvård från flera exklusiva märken som Filorga, Clarins, Peter Thomas Roth, BIOEFFECT och Nuxe till ett värde över hela 1300 kr! Flera av varumärkena bjuder dessutom på fler än en(!) produkt!

Bland dessa godbitar hittar du både hyllade och prisbelönta bästsäljare som snart blir ett måste i din hudvårdsrutin. Du som lyckas lägga vantarna på denna oemotståndliga citronprydda box kan se fram emot hela nio nya skönhetsprodukter. Passa på att uppdatera badrumsskåpet och gör dig redo att skina ikapp med vårsolen som väntar alldeles runt hörnet! ☀️

Psst! Håll utkik här på bloggen och på vår Instagram för att ta del av spoilers – de första produkterna avslöjar vi redan på söndag!

Vilka produkter tror du att Peter Thomas Roth, Filorga och BIOEFFECT bjuder på? 🙈 

Boxen släpps i ett mycket limiterat antal – för att säkra ditt exemplar gäller det med andra ord att vara snabb! Är du inte Glossybox-prenumerant än? Klicka här för att signa upp dig och få möjlighet att förbeställa boxen onsdag 12 februari.  

Inte nog med det! Som prenumerant får du dessutom köpa boxen till glossy-priset 349 kronor (!) – för övriga kostar boxen 379 kr. Vill du inte förköpa boxen? Förturslanseringen öppnar 25 februari, medan den officiella lanseringen för icke-prenumeranter öppnar 26 februari. Det vill säga – om boxen finns kvar…

🌿🍋 Klicka här för att läsa mer! 🍋🌿Glossybox

Glossybox

Skribent och expert