Spoiler

Spoiler: Wonder Love Charm Glow Elixir

Spoiler alert! Vi gläntar på det kärleksbeprydda locket till månadens specialdesignade box Love Crosses Borders och avslöjar månadens första skönhetsprodukt. Skrolla vidare på egen risk…

Psst! Klicka här om du vill köpa boxen direkt utan att få reda på spoilers! 💋

Makeup möter hudvård i glödhet skönhetsromans

Vår senaste skönhetscrush? Ett kärlekselixir som ger huden en rosenskimrande glöd! Wonder Love Charm Glow Elixir förenar hudvård och makeup som i en riktig kärlekshistoria. En romans gör underverk för vår hud: det näringsrika innehållet vårdar huden medan dess skimrande finish tillför glow i mängder. De oemotståndligt sockersöta dropparna bidrar dessutom till att återfukta, vitalisera och mjukgöra din hud.

Kombinationen mellan smink och hudvård är en växande skönhetstrend vi kommer se mer av under 2020. Vem älskar inte multieffektiva produkter som framhäver våra bästa sidor och som samtidigt har ett välgörande innehåll som vårdar huden?

Ingredienser att älska

Det är lätt att kära ned sig i de välgörande ingredienserna i månadens första spoiler! Är du nyfiken på hur de olika ingredienserna faktiskt fungerar? Låt oss förklara!

  • Rosenvatten och rosenkvarts tillför glow i mängder!
  • Innehållet av hyaluronsyra ger din hud en ordentlig fuktboost. Hyaluronsyra binder fukt vilket ger en återfuktad hud med mer naturlig lyster!
  • Vitamin A – antioxidanrik Vitamin A har föryngrande egenskaper.
  • Vitamin C – framhäver lyster! Tillsammans med…
  • Vitamin E verkar Vitamin C dessutom för att stärka huden, samtidigt som denna superkombo tillför näring.

Gör så här: Applicera serumet på rengjort ansikte, addera 3–6 droppar och fördela jämnt. Låt torka innan du fortsätter med eventuell makeup.

Förälska dig i månadens 5 skönhetsprodukter

Se fram emot att upptäcka 5 härliga skönhetsöverraskningar i månadens romantiska box. Bara Wonder Love Charm Glow Elixir har ett värde över hela 420 kr. Snart avslöjar vi vilken nästa spoilerprodukt är, men vi kan redan nu berätta att alla glossies kan se fram emot ett kit som ger kyssvänliga läppar 💋

Don’t miss out! Alla glossies får självklart förtur till Love Crosses Borders. Bli prenumerant nu för att säkra ditt exemplar av årets allra första specialdesignade box. Glossybox växer som aldrig förr med över 290 000 prenumeranter världen över, och det finns en risk att boxen tar slut om du väntar för länge.

Upptäck årets första specialdesignade box. Klicka här för att säkra ditt exemplar för 159 kr!


*En prenumeration kostar 159 kr/månad. Glossybox

Glossybox

Skribent och expert