Intervju

”Lindex Beauty är under ständig utveckling med nya produkter”

Modekedjan Lindex har ett gediget sortiment av kosmetik. Komplettera din look med trendiga och prisvärda Lindex Beauty. Skönhetsexperten Åse von Hauswolff har varit med och tagit fram linjen som lanserades 2015.


Åse, kan du berätta om din bakgrund?

– Jag har jobbat på Lindex under många år, först som säljare. Mitt brinnande intresse för makeup kommer från att jag tidigare drivit eget parfymeri. År 2000 blev jag erbjuden jobbet som inköpare på vår kosmetikavdelning och där är jag kvar. Det är fantastiskt roligt och inspirerande!


Vad gör du i din roll på Lindex?
– Som inköpare beslutar jag om vilket sortiment som säljs. Jag köper in samtliga makeupvarumärken inklusive Lindex Beauty, som jag utvecklade och tog fram under flera år innan det lanserades i april 2015.

 

Exklusivt erbjudande för alla glossies! 20 % rabatt på allt från Lindex Beauty* Använd kod: hellobeauty.


Vad utmärker Lindex Beauty?

– Makeup av hög kvalitet till riktigt bra priser, ”value for money”! Lindex Beauty är under ständig utveckling och det kommer flera nya produkter och färger varje år i sortimentet.


Har du någon personlig favoritprodukt?
– Om jag måste välja en enda produkt så är det Lipgloss Cushion som är ett fantastiskt gloss som återfuktar läpparna. Men om jag får välja ytterligare en produkt så är det Foundation Perfect Skin.


Hur ser trenderna ut inför våren 2020?

– Det är mycket kontraster, brända toner – mjuk look, mer färg på ögonskuggor – särskilt pastellfärger, softare bryn med mjukare kanter, glossy lips, röda läppar och återfuktad hy med mycket lyster.


Var kan man köpa Lindex Beauty?

– Lindex har kompletta kosmetikavdelningar i 154 av 199 butiker i Sverige där säljer vi vårt eget märke Lindex Beauty och även på lindex.com.

 

Beställ januariboxen för chansen att test en skönhetsprodukt från Lindex Beauty!

Text Stina Ljungmark
*Koden gäller t.o.m. 29 februari 2020 i alla Lindex-butiker och på lindex.com Glossybox

Glossybox

Skribent och expert