Tips & Tricks

Festfin makeup med Kiss New York

Högkvalitativ makeup till ett överkomligt pris – vad mer kan man begära? Skapa en professionell sminkning med KISS New York som tar fram det bästa i dig. Det rosa läppstiftet blir pricken över i:et i varje look!

 

 

1. Grunda med primer
En bra primer kan verkligen lyfta din makeup! Pro Touch Face Primer Smoothing (185 kr/30 ml) jämnar ut hudens yta och ger en perfekt grund för din makeup. Applicera i hela ansiktet och låt torka innan du har på eventuell foundation.

 

2. Rosor på kind
Vill du snabbt se pigg och fräsch ut? Applicera ett korallrosa rouge mitt på kindäpplet. Professional This Moment Blusher ”Hot Summer” (129 kr/st) är ett djupt pigmenterat rouge som är lätt att applicera och ger en naturlig rosighet som håller hela dagen.

3. Naturliga lösögonfransar
Blowout Lash (89 kr/st) är nästa generation av wispies med långa fransar där håret blivit fönat innan tillverkningen för att få volym. Franslinjen är tunn och ger ett naturligt utseende. Dessa fransar är makeupartisternas favorit och kan återanvändas!

4. Framhäv brynen
Definiera och framhäva ögonbrynen med Top Brow Auto Pencil (79 kr/st). Den unika formulan med kokosolja ger en mjuk och smidig applicering. Den rundade toppen med högpigmenterad färg i kombination med penseln gör det enkelt att få ett perfekt resultat.

5. Skuggor
Goddess Palette Eyeshadow Artemis (229 kr/st) är en mångsidig palett med tolv ögonskuggor med textur från matt till glittrande. För att skapa en snygg vardagslook; grunda med en ljusbeige nyans och skapa djup genom att applicera en mörkare skugga vid globlinjen och under nedre fransraden.

6. Återfuktande läppstift
Pricken över i:et i den neutrala looken blir ett rosa läppstift! Det finns inget enklare och snabbare knep för att genast lyfta en look. Moisture Tattoo (96 kr/8,5 ml) ger en hållbar färg med en naturlig finish. Läpparna känns mjuka och återfuktade.

 

Text Stina LjungmarkGlossybox

Glossybox

Skribent och expert