Uncategorised

Hyaluronsyra: räddningen för torr vinterhud!

Hyaluronsyra är räddningen för torr vinterhud. Testa Hyaluron-Filler Hyaluron Intensive Mask från Eucerin för att omedelbart njuta av en mjuk, återfuktad hud med ny lyster och mindre synliga fina linjer.

Känns din hud trött, glåmig och torr? Är huden i behov av lite extra omsorg och en intensiv återfuktning? Eucerin Hyaluron-Filler är en produktserie som motverkar de första ålderstecknen och är särskilt anpassad för hud 25+ men kan användas av alla i behov av fukt.

 

Hyaluronsyra binder fukt och verkar tillsammans med kollagen för att bygga upp strukturen i huden.

Hyaluronsyra är hudens bästa vän! Namnet till trots är hyaluronsyra ingen syra utan en sockermolekyl som finns naturligt i huden, men minskar med åldern. Den binder fukt och verkar tillsammans med kollagen för att bygga upp strukturen i huden. Högmolekylär hyaluronsyra förbättrar fukthalten och slätar ut hudens yttersta lager medan lågmolekylär hyaluronsyra, som är 40 gånger mindre i jämförelse, tränger ännu längre ner i överhuden där de djupare rynkorna uppstår.

Hyaluron-Filler Hyaluron Intensive Mask (79 kr/st eller 279 kr/4-pack) är en återfuktande sheetmask med hyaluronsyra som bekämpar hudens första ålderstecken. Den transparenta masken är tillverkad av biocellulosa, ett biologiskt nedbrytbart material som enkelt anpassar sig efter ansiktets konturer.

Masken känns som en andra hud och sitter perfekt utan att glida av. Samtidigt som masken verkar känns huden sval och fräsch. Direkt efter användning både känns och ser huden omedelbart uppfräschad och föryngrad ut med ny lyster. Effekten är kliniskt och dermatologiskt bevisad. Den milda formulan passar även känslig hud. Några glossies får masken i månadens box! 

 

Upptäck januariboxen Beauty Sleep & Refresh för endast 159 kr för chansen att testa produkten* tillsammans med ytterligare fyra överraskningar! *Innehållet i boxarna varierar baserat på hur du fyller i din skönhetsprofil. 
Text
Stina LjungmarkGlossybox

Glossybox

Skribent och expert