Intervju

Intervju: Beauty Sleep & Refresh med Gabriella Joss

Vi checkade in på en härlig staycation med Gabriella Joss för en lyxig stunds egentid. Månadens Glossybox Beauty Sleep & Refresh innehåller allt vi behöver för att tanka energi och vakna upp lite fräschare.

En kall vinterdag tar vi på in på mysiga NOFO Hotel i hjärtat av Södermalm tillsammans med Gabriella Joss. Sviten med det stora, lyxiga badrummet är perfekt för en riktigt avkopplande helg där världen utanför får vänta. Gabriella arbetar heltid med sina sociala medier och blogg, för många är hon kanske mest känd för sina öppenhjärtliga blogginlägg om det vardagliga livet.

Gabriella, du har många följare på sociala medier, hur började allt?
– Jag hade en halvstor blogg innan jag blev gravid men när jag väntade mitt första barn så exploderade allt och nya följare bara ramlade in en efter en. Plötsligt stod jag där och hade en av Sveriges största bloggar och massor med följare på Instagram. Jag hängde nog inte riktigt med själv.

När jag väntade mitt första barn så exploderade allt och nya följare bara ramlade in en efter en

Varför tror du att så många följer dig?
– För att jag är ärlig och delar med mig av högt och lågt. Jag tror att många kan känna igen sig då jag bara är en helt vanlig tjej och mamma. Jag bjuder verkligen in i mitt liv och ser mina läsare och följare som mina vänner. Vi är som ett stort tjejgäng som bollar tankar, känslor, erfarenheter och livet överlag. De som följer mig betyder verkligen så mycket för mig och jag uppskattar varenda en av dem!

Vad är ditt bästa skönhetstips för andra mammor som kanske har ont om tid?
– Concealer, solpuder och en ögonfransböjare är guld värda och det tar inte mer än ett par minuter att sminka sig med det. Annars älskar jag att peela ansiktet då och då. Tycker man får sådan fräsch glow av det. Jag älskar enzympeelingar!

Vad gör du helst när du har lite lyxig egentid?
– Konstigt nog så jobbar jag gärna, haha. Jag älskar mitt jobb. Jag tar annars gärna ett bad med alla mina favoritprodukter och tar hand om mig själv från topp till tå med inpackning, ansiktsmask, måla tånaglarna och så vidare. Det känns så lyxigt!

Tack vare Glossybox har jag hittat många nya favoriter som jag annars aldrig hade provat.

 

Du frontar vår januaribox. Vad betyder Glossybox för dig?
– Glossybox betyder så otroligt mycket för mig! Jag började prenumerera i tonåren så har verkligen haft boxen i mitt liv under en lång tid. Jag älskar Glossybox och tack vare boxen så har jag hittat många nya favoriter som jag annars aldrig hade provat. Jag är annars rätt dålig på att testa nytt och köper gärna samma produkter om och om igen.

Namn: Gabriella Joss
Ålder:
24
Bor: Umeå
Gör: Jobbar som influencer och driver mina sociala medier på heltid.
Blogg: www.gabriellajoss.me
Instagram: @gabriellajoss

Hur viktigt är skönhet för dig?
– Det är inte jätteviktigt med det yttre men jag tycker att det är väldigt roligt. Skönhet kommer först och främst inifrån tycker jag. Men det är roligt att få göra sig i ordning lite och jag mår alltid lite extra bra när jag känner mig snygg, haha.

Hur började ditt skönhetsintresse?
Jag har väl alltid tyckt att det är roligt att hålla på med smink, hudvård och hår. Klippte mina Barbie-dockor, färgade deras hår och sminkade dom med tuschpennor redan som fyraåring, haha.

Hur ser din dagliga hudvårdsrutin ut?
På morgonen tvättar jag bara ansiktet med vatten och smörjer med dagkräm och lite ögonkräm. På kvällen så tar jag bort sminket ordentligt, använder ansiktsvatten, nattkräm och ögonkräm. Älskar mina morgon- och kvällsrutiner med huden.

Vad är viktigast för dig när du väljer hudvård?
Att det verkligen funkar med min hy och att produkterna inte är för starka eller doftar för mycket parfym.

Även om jag tycker att jag är fin utan smink med så blir jag automatiskt lite piggare och gladare av lite piff!

Har du någon stilförebild?
Nej, faktiskt inte alls. Jag gör min grej och är mig själv. Finns ingen speciell som jag ser upp till det på det viset.

Vad gillar du bäst med makeup?
Jag blir glad av att sminka mig och känna mig lite extra fin. Även om jag tycker att jag är fin utan smink med så blir jag automatiskt lite piggare och gladare av lite piff!

Upptäck januariboxen Beauty Sleep & Refresh för endast 159 kr. Klicka här!

Text: Stina Ljungmark Fotograf: Pernilla Sjöholm Plats: Nofo Hotel nofohotel.se Makeup: Tove Dalsryd Hår: Creative HeadzGlossybox

Glossybox

Skribent och expert