Tips & Tricks

There’s nothing like NOTHING

En naturlig deodorant låter kanske bra, men fungerar det? Svar: ja! Nothing by Sweden har tagit fram en unik, patenterad formula med bland annat tre salter som e ektivt tar bort svettlukt och får dig att dofta – ingenting.

Zero. Nada. Ingenting är som Nothing. Den svenska innovationen har vunnit pris för sitt unika, patenterade innehåll. Nothing är en naturlig deodorant som är baserad på tre salter, tillsammans har de en unik effekt som motverkar dålig lukt.

Nothing är helt doftfri och passar därför både män och kvinnor. Den försöker inte dölja kroppslukten med andra lukter, utan det är den innovativa formulan och produktionstekniken som tar bort odören. Självklart är den också vegansk och cruelty-free! Du kan köpa Nothing både som roll-on (95 kr/75 ml) och spray (75 kr/50 ml).

Den här naturliga deodoranten fungerar verkligen, men det kan ta ett tag för kroppen att avvänja sig från traditionell deodorant och antiperspirant. Ge inte upp eftersom det kan ta upp till tre veckor med din nya Nothing. Detta är tiden det kan ta för kroppen att rensa ut aluminium och andra kemikalier från dina armhålor och svettkörtlar.

3 snabba med Nothing of Sweden

Snällt innehåll

Nothing är en naturlig deodorant som består av vatten, tre salter och tre ingredienser som stabiliserar och gör deodoranten hållbar. Den innehåller varken parabener, alkohol eller aluminium.

Doftfri deodorant

Nothing är helt parfymfri och tar bort svettlukt istället för att dölja den. Den är därför perfekt att kombinera med din favoritparfym!

Effektiv mot lukt

Nothing får dig att lukta som ingenting genom att eliminera all dålig kroppslukt effektivt. Tre unika salter eliminerar svettlukt utan att stänga igen porerna och låter huden andas naturligt. På sikt kan även dina svettningar minska.

Text Stina LjungmarkGlossybox

Glossybox

Skribent och expert