Tema

Let’s celebrate: Get the look!

Konfettin är inhandlad och bubblet står på kylning. Stråla ikapp med nyårsnatten och satsa på en look med skimrande hud och guldglänsande makeup. Så här fixar du månadens glimrande look med produkterna från decemberboxen Celebrations.

Låt festen börja!

Strålande ögon

Ta hand om den känsliga huden kring ögonen med Vitamasques Gold Eye Pads (70 kr/st) som motverkar mörka ringar och påsar under ögonen. De kan användas både innan makeup och för att snabbt få en pigg och vaken blick dagen efter festen. Äkta guld och hyaluronsyra vårdar ögonområdet och tillför både näring och fukt för en vaken blick. Öppna förpackningen och placera på torr och ren hud. Låt verka i 10–15 minuter. Släng efter användning och klappa varsamt in återstående produkt i huden. Skölj inte bort! Låt produkten torka in helt innan du fortsätter med eventuell ögonmakeup.

Preppa läpparna

Torra och nariga läppar är ett vanligt problem på vintern och det kan vara extra svårt att få läppstiftet att hålla. Förbered dig genom att massera in en näringsrik läppskrubb som mjukgör och exfolierar läpparna. Applicera Inuwet Peach Sugar Lipscrub (65 kr/12 g) på fuktiga läppar och massera in försiktigt med cirkulära rörelser. Skölj av med ljummet vatten och använd 2–3 gånger i veckan. Läpparna känns genast mjukare och lenare utan fnas, redo för läppstift!

 

Contouring steg-för-steg

 

1. Börja med foundation och concealer för att dölja ojämnheter i huden. Ta REALHER Cheek Trio (275 kr/st), börja med bronzern ”Incredible” för att skapa contouring. Applicera precis under kindbenen, närmast hårfästet och längs käklinjen för att rama in ansiktet.

2. Ge kinderna ett diskret, rosigt glow med rouget ”Blessed”. Använd en borste och applicera med runda rörelser på kindäpplet. Le för att hitta rätt punkt och bygg långsamt upp färgen för en naturligt fräsch ton.

3. Som pricken över i:et, addera lyster med highlightern ”Goddess”! Svep över kindben, brynben och näsrygg för att få ett guldskimrande glow. Dutta lite i amorbågen för att framhäva läpparna.

4. De olika nyanserna kan dessutom användas för att skapa en matchande ögonmakeup! Alla glossies får den här mångsidiga paletten från REALHER.

5. Fortsätt med ögonskuggor i brunt och guld, flytande eyeliner, mascara och fyll i ögonbrynen. Avsluta med ett rosa läppglans. Klart!

Text Stina Ljungmark Fotograf  Ted Holehouse Modell Grace T/Industry Model ManagementGlossybox

Glossybox

Skribent och expert