Tips & Tricks

Le Couvant: fransk parfymkonst

Med inspiration från botanikern Louis Feuillées resor över världen har Le Couvent tagit fram en unik parfymkollektion. Gör vintern lite soligare med en doft från mer exotiska breddgrader!

De unika dofterna från Le Couvent har skapats i den franska parfymkontens hjärta; Grasse i Provence. Botanikern Louis Feuillée korsade världen för att forma ett kartverk av äventyr och naturliga dofter, som sträcker sig från östra medelhavet ända till Sydamerika och till Europa. Utifrån hans resor har Remarkable-dofterna från Le Couvent tagits fram.

 

De har alla egna doftberättelser om platser i fjärran länder.

 

De har alla egna doftberättelser om platser i fjärran länder. Samtliga dofter innehåller 18 procent parfymkoncentrat och är framtagna av högkvalitativa, veganska ingredienser.

I förra månadens box fick några glossies ett parfymprov från Remarkable Perfumes Santa Cruz EdP (595 kr/ 50 ml) som har ett doftspår av aromatisk citrus, bergamott uppvärmd av solen och blandad med friskheten från eukalyptusblad. Resultatet blir en unik doftupplevelse som gör vintern lite soligare. Kanske blir detta din nya signaturdoft?

 

Text Stina LjungmarkGlossybox

Glossybox

Skribent och expert