Allmänt

The Body Shop siktar mot stjärnorna med julkollektionen Dream Big

Dröm stort med The Body Shop

Sikta mot stjärnorna med välgörande julklappar som gör gott! Temat för The Body Shops drömlika julkollektion är Dream Big. Bland dessa härliga klappar finns något för alla: välj mellan väldoftande badkit till ansiktsmasker och groomingkit till mannen i ditt liv. Årets presentkollektion står högt upp på vår önskelista och är även perfekt för julklappsleken.

 

I jul uppmanar The Body Shop flickor världen över att drömma stort.

 

The Body Shop har alltid stått för jämlikhet och kvinnlig empowerment går som en röd tråd genom hela den magiska kollektionen. Följ karaktärerna som drömmer om sin framtid och få en glimt av Ms Santa som flyger högt över himlen i sin raket och delar ut klapparna.

I jul uppmanar The Body Shop flickor världen över att drömma stort. Bli astronaut. Bli ingenjör. Bli statsminister eller president. Bli aktivist. Bli det du drömmer om.

När du handlar på The Body Shop mellan november och december 2019 kommer du att stödja den globala barnrättsorganisationen Plan International med att erbjuda utbildning till 1 500 flickor i Indonesien och Brasilien. Målet är att samla in över 2,8 miljoner kronor som hjälper flickor att försörja sig själva och sin familj, utveckla sitt ledarskap och öka kännedomen om sina rättigheter.

Spana in ett urval från årets julklappskollektion nedan!

TILL DIN BÄSTA VÄN: The Rocket Gift Set 195 kr

Härligt presentset med jordgubbs- och kokosdoftande överraskningar! Denna återanvändbara rymdraket i plåt bjuder på en duschgel, duschkräm, brusande badbomb, badskum och två handkrämer i praktisk resestorlek.

TILL DIN MAMMA: Rich Plum Festive Sack 195 kr

En av säsongen limiterade dofter är Rich Plum, som är berikad med plommonextrakt och ger huden en fräschare look med skön lyster hela vintern. Rich Plum Festive Sack är en väldoftande presentpåse fylld med duschgel, Body Butter, kroppsskrubb och handkräm för nästa resa!

TILL DIG SJÄLV: Festive Hand Cream Trio 100 kr (eller 50 kr/st)

Händerna är särskilt utsatta på vintern, ta hand om dem med detta ljuvliga kit! Julens tre special edition-dofter är Rich Plum, Warm Vanilla – och för första gången någonsin – Juicy Pear. Community Trade-sheasmör från Ghana vårdar och mjukgör händerna. Alla glossies får en av dessa ljuvliga handcremer i månadens box!

TILL DIN SYSTER: Don’t Ask Just Mask 95 kr

Lekfullt kit med ansiktsmasker, använd en och en eller testa multi-masking. Få bort håret från ansiktet med det söta Rudolf-hårbandet!

TILL DIN PAPPA: Beard Care 200 kr

Håll julskägget i trim med Conditioning Beard Oil Cedar & Sage, Community Trade producerad träkam och smart sax. Plus: en superfin näsduk, gjord av återvunnen sari från Indien.Olivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert


Olivia älskar för närvarande...