Allmänt

Origins: Den perfekta mixen av natur och vetenskap

Framtagna från naturen och bekräftade av vetenskapen – det är Origins ledord. Med effektiva växter, ekologiska ingredienser och naturliga, eteriska oljor erbjuder de ett sortiment som effektivt vårdar huden utan att kompromissa med sina värderingar.

 

Origins produkter har alltid tillverkats med ingredienser från naturen och säkra alternativ som ger dig en vacker, hälsosam hud och sensorisk terapi. Det är därför de har varit ett av naturens mest pålitliga namn sedan 1990. Allting började i slutet av 1980-talet då ett team forskare studerade växternas kraft och hur de traditionellt använts inom medicin. Förhistoriska idéer moderniserades med avancerad, vetenskaplig teknologi. Resultatet blev att varumärket Origins grundades.

Välbefinnande är viktigt för Origins – ditt såväl som planetens. Detta engagemang driver och genomsyrar framtagandet av produkterna. Ingredienserna är noggrant utvalda för att vara naturliga, rena, effektiva och säkra. I varje produktionssteg tas hänsyn till miljön – från att använda tillverkningsprocesser som minskar miljöpåverkan till att plantera träd runt om i världen.

Origins ser det som sitt uppdrag att skapa säkra, högpresterande produkter som ger synliga resultat. För att skapa de visionära, problemlösande produkterna som blivit karakteristiska för Origins används enbart toppingredienser från både hav och land. Bara ingredienser som är säkra för huden används. Var och en av dessa ingredienser och de färdiga produkterna utvärderas noggrant och bara de som uppfyller deras egna extremt högt satta kvalitetsstandarder godkänns. Produkterna innehåller naturliga och ekologiskt certifierade ingredienser och 100 procent naturliga eteriska oljor.

Precis som Origins bryr sig om din huds välbefinnande, är ett av deras kärnvärden att ta hand om vår planet. Produkterna framställs genom en kombination av återanvändningsbara energikällor, vindenergi och miljövänliga tillverkningsmetoder. Återvunnet material används i största möjliga mån. De stöder återplantering av skogar runt om i världen och har planterat över en miljon träd hittills. Genom att plantera träd kan områden som skadats på grund av skogsbränder återställas. På så sätt gör Origins en insats för att rena både luft och vatten.

Origins Drink Up Intensive Mask: Återfuktande sovmask

Vintern är inte nådig mot huden så det gäller att förbereda sig med massor av fukt. Origins Drink Up Intensive Mask (235 kr/75 ml) är en superåterfuktande sovmask som fullkomligt dränker in huden med fukt och håller den mjuk, smidig och återfuktad i 72 timmar.

Ingredienser som glaciärvatten från Schweiz, hyaluronsyra och avokadosmör ger huden fukt och näring medan du sover. Den är enkel att använda; applicera över rengjord hud och torka bort överflödet. Använd två gånger i veckan för bästa resultat. Några glossies får testa denna fantastiska återfuktare i månadens box!

Vakna ögon med Origins GinZing Eye Cream

Sen natt? Eller känner du dig bara lite tröttare när dagarna blir allt kortare? Se piggare ut än någonsin med Origins GinZing Eye Cream (330 kr/15 ml).

Genom att använda Origins egen sammansättning med koffein från kaffebönor, panax ginseng, magnoliaextrakt och ett naturligt uppljusande ämne får du genast en pigg utstrålning med mindre synliga mörka ringar under ögonen. Några glossies får testa denna lifesaver som får dig att se fräsch ut hela vintern!

Beställ novemberboxen Merry Metallics för chansen att testa produkterna!

*En prenumeration kostar 159 kr/månad. Innehållet i boxen varierar. Olivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert


Olivia älskar för närvarande...