Allmänt

5 favoriter med kokosolja och mimosa

Med vintern runt hörnet drömmer vi oss bort till varmare breddgrader. Den blå serien från Love Beauty & Planet är perfekt för att skapa ett tropiskt hemmaspa med ljuvlig doft av honungsdoftande mimosablomma. Mmm…

 

Oavsett om du vill förbereda dig inför festen eller bara mysa hemma är en avkopplande lyxstund i badrummet välgörande för både kropp och själ. Du behöver inget mer än dina favoritprodukter och en halvtimme bara för dig själv. Dämpa belysningen, tänd några ljus och kliv in i duschen.

Med återfuktande kokosolja och väldoftande mimosablomma vårdar de veganska produkterna Love Beauty & Planet både hud och hår. Kokosolja kallas ”dagg från himlen” av ursprungsbefolkningen på Hawaii och kan hjälpa till att förnya huden och göra håret vackert glänsande. Mimosa ger ett starkt och varaktigt avtryck genom gröna blommiga mimosanoter med distinkta undertoner av mild honung, fruktiga hallon och svarta vinbär.

Läs mer om våra fem väldoftande favoritprodukter som hjälper dig att ta hand om hud och hår!

 

1. Volume and Bounty Shampoo (100 kr/400 ml) hjälper till att ge volym och fyllighet till fint hår för en livlig look full av stuns och vitalitet. Kokosvatten hjälper till att göra håret mjukt och glänsande. Applicera i vått hår, massera in och skölj ur. Använd tillsammans med balsam i samma serie.

2. Volume and Bounty Conditioner (100 kr/400 ml) ger håret en lyxig volym- och styrkeboost! Formulan hjälper till att återuppliva, återfukta och ge volym till håret. Resultatet? Mjukt och härligt glänsande hår. Massera in efter schamponering och undvik rötterna, låt verka och skölj ur.

3. Refresh and Hydrate Face Cleansing Gel (99 kr/125 ml) är en ansiktsrengöring som skonsamt tar bort orenheter, makeup och olja från huden samtidigt som huden balanseras. Den lätta gelen fräschar upp huden med en ljuvlig doft av mimosablomma. Massera in i huden och skölj med ljummet vatten. Några glossies får testa!

4. Hydration Infusion Sheet Mask (49 kr/21 ml) ger omedelbart huden en återfuktande boost! Den här lättanvända ansiktsmasken revitaliserar huden så att den får ny lyster. Placera över rengjort ansikte, låt verka i 10-20 minuter, lyft av och klappa in det kvarvarande serumet och njut av ditt nya glow. Några glossies får testa!

5. Luscious Hydration Body Hydro Gel (130 kr/250 ml) har en unik fjäderlätt konsistens som genast smälter ner i huden för en uppfriskande och återfuktande känsla i 24 timmar. Massera in en generös mängd i huden och använd dagligen för bästa resultat.

Psst! Visste du att samtliga produkter från Love Beauty & Planet är skapade med kärlek till omvärlden? Alla produkter är veganska och förpackade i flaskor gjorda av 100 % återvunnen plast! 

Text Stina LjungmarkGlossybox

Glossybox

Skribent och expert