Tips & Tricks

Get the look: Merry Metallics

Skimmer, lyster & merry metallics. Vi preppar inför årets mest glittrande säsong med produkter som adderar det lilla extra. Skapa en festlig look som passar lika bra för glöggmingel som julbord.

De fräscha och sofistikerade noterna lämnar huden med en härlig doft!

Silkeslena händer
Hemligheten bakom fina händer hela vintern? Smörj, smörj och smörj! Njut av silkeslen hud samtidigt som säsongens dofter sprider julstämning. The Body Shops tre special edition-dofter för julen är Rich Plum, Warm Vanilla och Juicy Pear.

I månadens box får alla glossies testa en av dessa underbara handcremer (50 kr/30 ml) som är berikade med vårdande sheasmör. Använd regelbundet under dagen för att hela tiden återfukta den känsliga huden på händerna. De fräscha och sofistikerade noterna lämnar huden med en härlig doft!


 

Applicera med fingrar eller pensel för ett roséskimrande glow!


Maxat metalliskt
I vintermörkret kommer alla metalliska produkter till sin rätt. Addera ett diskret skimmer på dagen och stråla i kapp med stjärnorna på kvällen.

Rose Gold Loose Powder Pigment från Steve Laurant (175 kr/1,5 g) är en smart multi-produkt som kan användas både som ögonskugga och highlighter. Den är enkel att använda, dutta lite med fingrarna eller använd en pensel. Applicera på ögonlock samt högsta punken på kindbenet, för ett vackert roséskimrande glow.


Färgen är extremt hållbar och täckande!


Sammetsmatt finish
Velvet Hydro Matte Lipstick från MAYY (160 kr/st) gör läpparna mjuka med en matt finish. Med vårdande innehåll som vitamin E hålls läpparna smidiga. Färgen är extremt hållbar och täckande.

Den neutrala, varmbeiga tonen passar varje tillfälle. De sammetsmatta läpparna kommer till sin rätt i kontrast till den glittrande ögonmakeupen. Om du vill få färgen att hålla ännu bättre, applicera med hjälp av en pensel. Börja med läppkonturerna och fyll därefter i hela läpparna.

Upptäck månadens GLOSSYBOX. Klicka här!

Text Stina Ljungmark fotograf Ted Holehouse modell Dee Owens/Industry model managementOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert


Olivia älskar för närvarande...