Tips & Tricks

Boosta huden med C-vitamin!

C-vitamin är effektiv i hudvård när den är färsk och får verka med andra antioxidanter. Eucerin lanserar Vitamin C Booster som är ett kraftfullt anti-age-serum som stärker och förnyar huden. Din hud får ny lyster med synlig effekt efter bara 7 dagar!

Visste du att C-vitamin boostar hudens eget försvarssystem? Den kraftfulla antioxidanten neutraliserar fria radikaler, som orsakas av strålning från solen, föroreningar, rökning och andra livsstilsfaktorer som leder till för tidigt åldrande.

Eucerin Vitamin C Booster med 10 % rent och nyaktiverat C-vitamin har utformats för att bekämpa fria radikaler. Just 10 % C-vitamin ger den bästa balansen mellan hög effekt och hudvänlighet. Detta anti-age-serum boostar huden, minskar rynkor och ger dig en mjukare och fräschare hud med förnyad lyster. C-vitamin är också essentiell för kollagenproduktionen i hudcellerna, vilket hjälper till att stödja hudens struktur och skjuta upp tecken på åldrande.

 

10 % C-vitamin ger den bästa balansen mellan hög effekt och hudvänlighet

 

Den innovativa förpackningen säkerställer att det rena C-vitaminet är färskt och aktiveras vid första användningen, utan att brytas ned av syre. Tryck och skaka för att blanda ned C-vitaminpulvret i ett serum bestående av lågmolekylär hyaluronsyra och Licochalcone A. Hyaluronsyra med en mindre molekylstorlek är en effektiv återfuktare som går djupare ner i huden och reducerar rynkor.

Hyaluronsyra med en mindre molekylstorlek är en effektiv återfuktare som går djupare ner i huden.

 

En annan beprövad antioxidant, Licochalcone A, utvinns från kinesisk lakritsrot och fungerar tillsammans med C-vitamin för att neutralisera de fria radikalerna orsakade av UV-ljus och synligt högenergiljus (HEV). Kliniska och dermatologiska studier visar att Eucerin Vitamin C Booster stärker huden och minskar rynkor för en pigg och fräsch hud med lyster. Du får synlig effekt redan efter 7 dagar!

Använd serumet som en del av din dagliga hudvårdsrutin, morgon eller kväll, eller som en kur. Applicera efter rengöring och innan din dag- eller nattcreme. Den fungerar utmärkt som makeupbas. Några glossies får testa i oktoberboxen Day vs Night! Psst! Eucerin finns att köpa på apotek.

Klicka här för chansen att testa produkten i månadens GLOSSYBOX!

*En prenumeration kostar 159 kr/månad

Text Stina LjungmarkGlossybox

Glossybox

Skribent och expert