Tips & Tricks

Maxa hudvårdsrutinen dag och kväll

Ladda för ett härligt hudvårdsdygn tillsammans med Simple! Produkterna är framtagna för känslig hud och fyllda med välgörande, milda ingredienser. Perfekt för att möta dygnets alla utmaningar!

I stället för att snooza…

Ställ alarmet 15 minuter innan du egentligen behöver gå upp, för att vakna till långsamt och slippa en stressig morgon. Drick ett glas citronvatten för att fylla på vätskereserverna efter nattens sömn.

Väck liv i din trötta hud

Huden förnyas under natten och cellproduktionen ökar, därför finns det anledning att rengöra ansiktet på morgonen. Simple Cleansing Facial Wipes är skonsamma rengöringsservetter som varsamt tar bort orenheter, sebum och makeuprester. Du får en balanserad bas redo för nästa hudvårdssteg.

Återfuktning är a och o för att få en strålande, frisk hy. Simple Protecting Light Moisturiser SPF 15 är en oljefri, lätt ansiktskräm som omedelbart absorberas och mjukgör huden. Den skyddar mot solens UVA- och UVB-strålar med SPF 15, något som är viktigt hela året om. Nu är du redo att möta dagen!

Uppfräschning på språng

Innan du går hemifrån, lägg ner ett paket Simple Micellar Cleansing Wipes i handväskan. Dessa life-savers är perfekta för en snabb uppfräschning på språng. Från kladdig mascara till smutsiga händer, allt fixas på ett kick med wipes!

Kvällsrutin för mer glow

Runda av dagen med en skön hudvårdsrutin som får din hud att må bra och stråla. Börja med att tvätta bort makeup, orenheter och föroreningar som ditt ansikte dagligen utsätts för. Rengöringen förbereder också huden för efterföljande hudvård.

Simple Eye Makeup Remover är utvecklad för att vara skonsam mot den känsliga huden kring ögonen. Den är berikad med B5-vitamin och avlägsnar även vattenfast makeup.

Tvätta hela ansiktet med Simple Moisturising Facial Wash genom att ta in en liten mängd gel mellan händerna tills det löddrar. Massera in på fuktigt ansikte och skölj av med ljummet vatten.

Lyxa till det med en mask

Applicera en sheetmask en till två gånger i veckan för att ge huden en fuktboost och fylla på med näring. Simple Pollution Protect Sheet Mask innehåller antioxidanter, vitamin E, vitamin B3 och agave som vårdar och återfuktar hud som utsätts för föroreningar i vardagen. Lägg masken ovanpå ansiktet och låt verka i 15 minuter. Om du vill tidsoptimera stunden i badrummet kan du passa på att borsta tänderna och smörja in kroppen. Skölj inte bort serumet utan massera in den överblivna produkten i ansiktet och dekolletaget.

Redo för skönhetssömn

Avsluta kvällsrutinen med Simple Replenishing Rich Moisturiser som är en rikt återfuktande ansiktskräm som gör huden silkeslen. Formulan är berikad med vårdande ingredienser som provitamin B5 och bisabolol. Nu återstår bara att njuta av en underbar skönhetssömn och låta huden återhämta sig under natten.

 

Upptäck månadens GLOSSYBOX för chansen att testa produkten. Klicka här!

*En prenumeration kostar 159 kr/månad.

Text Stina LjungmarkOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert


Olivia älskar för närvarande...