Tips & Tricks

The Solution reducerar rynkor inifrån

Senaste trenden inom hudvård går på djupet och vårdar från insidan. För att motverka för tidigt åldrande är det viktigt att få i sig rätt näringsämnen. Kollagenet i The Solution har visat fantastiska resultat i flera studier. Perfekt för en daglig dos skönhet inifrån!

Vi applicerar serum och krämer men glömmer ibland det kanske viktigaste – huden påverkas såklart även av vad vi stoppar i oss. Hudterapeuter och skönhetsfans över hela Skandinavien har förälskat sig i kollagenpulvret The Solution, en norsk succéprodukt som ger spänstigare och slätare hud över hela kroppen.

Förlust av kollagen är en av de mest betydande orsakerna till att huden åldras. Orsaken är att det viktiga mellanlagret i huden blir mer ”poröst” när kollagennivåerna börjar sjunka i 25-30-årsåldern. Resultatet av detta blir att huden tappar volym och spänst. Genom att inta hydrolyserade kollagen (kollagenpeptider) kan rynkor och linjer både reduceras och förebyggas.

De första rynkorna syns oftast i ansiktet men med åren syns ålderstecken på hela kroppen. Fördelen med hudvård inifrån är att förbättring av hudens struktur inte bara syns i ansiktet utan hela kroppen drar nytta av intaget.

“Fördelen med hudvård inifrån är att förbättring av hudens struktur inte bara syns i ansiktet utan hela kroppen drar nytta av intaget.”

Hur kollagenet i vår hud bryts ner påverkas inte enbart av ålder och gener, vår livsstil spelar en stor roll. Föroreningar och överdriven solexponering skyndar på hudens åldrande och nedbrytningen av kollagen. Genom att tillföra kollagen inifrån kan detta motverkas.

Varje förpackning innehåller 28 dagsdoser som bidrar till att motverka för tidigt åldrande. Studier visar att kollagenet i The Solution Anti-wrinkle Collagen (568 kr/28 st) från Oslo Skin Lab bidrar till mindre rynkor, ökad elasticitet i huden och färre celluliter.

Samtliga studier är dubbelblinda, slumpmässiga och placebokontrollerade. Det betyder att deltagarna blev tillfälligt placerade i två grupper varav den ena blev tilldelad det verksamma ämnet, medan den andra gruppen fick placebo (pulver utan aktiva ämnen). Varken deltagarna eller de som utförde mätningarna fick veta vem som fick vad. Utöver detta mättes effekten genom instrument som gör det omöjligt att subjektivt påverka avläsningen av resultaten.

Pulvret har neutral smak och kan enkelt strös över valfri mat eller dryck. Gör det till en del av din dagliga rutin och inta när som helst under dygnet. I månadens Glossybox får några glossies testa The Solution. Den här hudvården kan vara den snabbaste och enklaste du någonsin kommer att få uppleva!

Klicka hem månadens GLOSSYBOX för chansen att prova produkten! 

*En prenumeration på Glossybox kostar 159 kr/månad. Olivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert


Olivia älskar för närvarande...