Spoiler

Över 1700 kr rabatt!

#GLOSSYMOMENT

Månadens covergirl Alice Stenlöf spanade in årets lyxiga Adventskalender och fick tjuvkika bakom några av de spännande luckorna. Psst! Du missar väl inte vårt galet grymma erbjudande där du just nu kan få upp till mer än 1700 kronors rabatt på kalendern? 🙊

Yes, det är helt sant glossies! Desto fler Adventskalendrar du beställer, desto bättre rabatt får du! Klicka hem en kalender och få 20 % rabatt – eller köp tre och få hela 44 % rabatt! Passa på att gå ihop med dina bästa vänner, kollegorna, din mamma, syster eller vem som helst som älskar skönhet. Tillsammans har ni sedan 24 härliga #GLOSSYMoments att se fram emot i december!

Tips! Beställ tre Adventskalendrar och spara över 1700 kronor. Klicka här!

Skrolla vidare för spoilers! 

Fixa vinterns snyggaste festlook med ögonskuggspaletten Trend Edit från Ciaté London! Välj dina favoriter bland de nio skimrande och matta skuggorna som går i trendigt varma toner. Matcha med Benefit Roller Liner – en kolsvart eyeliner som är enkel att applicera och som ger fina vingar.

Den krämiga ansiktsmasken Sweet Treat från Hey Honey är ytterligare en godbit som gömmer sig bakom en av de tjugofyra spännande luckorna. Masken är berikad med vårdande och återfuktande  ingredienser, och ger dessutom en antioxidantboost i form av blåbärsfrölja.

TILL ERBJUDANDET

Foto: Alice StenlöfGlossybox

Glossybox

Skribent och expert