Tema

Från dag till natt med Alice Stenlöf

Från hotellbrunchen till sena cocktails. Månadens Glossybox Day vs. Night har något för dygnets alla timmar. Tillsammans med Alice Stenlöf upptäckter vi produkterna som håller morgon till kväll. Stay glossy 24/7!

Morning Glow Alice är känd för sin strålande hy med naturligt glow. Den lyxiga Hydrating Toner från Context hjälper till att fylla på hudens fuktbalans för att få den där härliga lystern i huden. Applicera med hjälp av en bomullsrondell efter rengöring och innan serum och dagcreme. Den uppfriskande citrusdoften gör dig mer än redo att möta världen!

Brunch Time! En viktig del i Alice signaturlook är eyelinern. På dagtid får ögonen i övrigt gärna vara mer neutrala. ”På dagen lägger jag hellre lite mer fokus på läpparna, med ett glansigt läppglans.” För att få till sin look applicerar Alice endast eyeliner i ögats ytterkant, något som gör det enklare att få till den perfekta vingen. Fransarna fångas upp av Manna Kadars Bloom Mascara för långa, separerade fransar. Formulan med fibrer bygger upp fransarna för att addera extra volym. Den vårdande formulan säkerställer en perfekt look utan att flagna. Resten av makeupen går i beiga toner, för en snygg vardagslook.

”På kvällen har jag fullt fokus på ögonmakeupen med extra mycket eyeliner och mascara!”
– Alice Stenlöf


Cocktail O’Clock Svida om till kvällens fest och var inte rädd för att utmana dina gränser. I mörkret kommer de sotade ögonen till sin rätt. Bygg långsamt upp sotningen med mörkgrå ögonskugga och tona, tona, tona med en blending brush för att undvika skarpa linjer.

På kvällen får eyelinern ta ännu mer plats! 3INA Makeup The 24H Pen Eyeliner är enkel att använda och ger en nattsvart, sylvass linje som håller hela kvällen. Applicera linjen med små, korta drag om du är rädd att göra fel. Ha ett micellärvatten till hands för att enkelt rätta till små misstag. Alice byter ut det ljusrosa läppglanset till en mörkare variant men låter ögonen stå i centrum. ”På kvällen har jag fullt fokus på ögonmakeupen med extra mycket eyeliner och mascara!”

Upptäck månadens box för endast 159 kronor du med. Klicka här!

fotograf PERNILLA SJÖHOLM stylist STINA LJUNGMARK plats HAYMARKET BY SCANDIC scandichotels.seGlossybox

Glossybox

Skribent och expert