Spoiler

Lyxig ögonmakeup och lystergivande hudvård i oktoberboxen

Från dag till natt med Alice Stenlöf

I Day vs Night får du skönhet för dygnets alla timmar! Alice Stenlöf frontar månadens GLOSSYBOX och du får testa produkterna som fixar hennes signaturlook – från morgon till kväll! Du får allt ifrån lystergivande hudvård som håller din hud välbalanserad hela dagen till makeupen som ger dig en oemotståndlig kvällslook. Vi gläntar på det ikoniskt rosa locket och kikar närmare på innehållet här nedan – häng med! 🌗✨

LYXIG ÖGONMAKEUP i FULL-SIZE

Förvandla din dagsmakeup till festredo med ett par enkla drag! Bland månadens fem spännande produkter får du ett lyxigt ögonmakeup-kit till ett värde av hela 400 kronor. The 24h Pen Eyeliner från trendiga 3INA är en kolsvart, högpigmenterad eyeliner som ger dina ögon en perfekt inramning med knivskarpa vingar. Avsluta med Manna Kadar Bloom Mascara för förföriskt svepande fransar.

STRÅLANDE HUD 24/7

Vakna upp med Alice Stenlöfs glow! Context Hydrating Toner är en riktig hudvårdshjälte som fungerar både dag som natt. Det antioxidant-berikade ansiktsvattnet rengör, balanserar, fyller på hudens fuktdepåer och tillför en fin lyster. Vi älskar att starta dagen med den naturliga doften av uppfriskande mandarin- och apelsinskal!

Upptäck Day vs Night du med och njut av ett skönhetsfyllt dygn. Pris: Endast 159 kronor. Klicka här!

*En prenumeration på Glossybox kostar 159 kr/månad.Olivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert


Olivia älskar för närvarande...