Tips & Tricks

Get the look: Beauty School

Sommarlovet är över och vi kickar igång vår Beauty School med smarta produkter som kombinerar makeup med hudvårdande och högpresterande aktiva ingredienser. Sätt på läsglasögonen och få reda på hur du kan få ut det mesta av produkterna i din box. Låt stå!


Revidera din rutin!

Tillbaka till vardagen behöver inte betyda tillbaka till dina gamla rutiner. Behåll det som fungerar, men testa också nyheter för att inte fastna i gamla hjulspår. Vi på Glossybox vill uppmana till att ge varje produkt en ärlig chans. Med rätt kunskap om hur varje produkt ska användas ökar chanserna till att upptäcka nya guldkorn!

Byt ut basvaran till en avancerad formula som är fullpackad med naturliga ingredienser som får dina läppar att bli underbart mjuka, lena och fylliga. Glossyfavoriten Pixi Beauty har tagit fram LipLift Max (179 kr/3 g) som ger glans, fukt och en kylande känsla av mint.

Med en lätt plumpande effekt framhävs volym samtidigt som aloe vera, jojoba och kamomill mjukar upp och vårdar läpparna. Perfekt för att slippa narighet när temperaturen sjunker. Sa vi att alla får testa? Yay!

Baskunskaper

Det finns ingen hy som är flawless. Alla har vi ojämnheter och nyckeln till en till synes ”perfekt” hy handlar både om hudvård och makeup. Hitta hudvårdsrutinen som är rätt för DIG och som balanserar DIN hud bäst. Det kan vara allt från en grundläggande rengöring och fuktkräm till tolv steg à la K-beauty. Eller någonstans där mittemellan.


Vi vill slå ett slag för att addera en primer i din dagliga rutin. En primer har en dubbel effekt av både hudvård och kosmetik. I månadens box får alla därför testa Avant Skincares Pro Perfecting Collagen Touche Éclat Primer (998 kr/30 ml). Denna primer jämnar omedelbart ut huden och skapar en perfekt canvas för din makeup samtidigt som rynkor och fina linjer reduceras. Följ vår enkla guide steg-för-steg för att få ut det mesta av din primer!

Bli proffs på primer!

En primer kan ge en perfekt yta, men det är viktigt att den används på rätt sätt för att uppnå resultatet du drömmer om. Gör så här:

1. Applicera en fuktgivande kräm på ett rengjort ansikte, låt produkten sjunka in och torka helt innan du går vidare. Huden får inte vara den minsta fuktig innan du går vidare till nästa steg.

2. Ta primer och tryck ut en ärtstor mängd produkt på ovansidan av din hand.

3. Applicera primern från ansiktets mitt och använd mjuka, cirkulära rörelser för att applicera utåt. Använd bara lite produkt åt gången och gnugga inte. Huden ska kännas mjuk, jämn och vara täckt av ett tunt laget primer.

4. Låt primern torka helt (viktigt!) innan du applicerar foundation eller annan efterföljande makeup. Det tar bara några minuter. Självklart går det bra att använda primern utan makeup också, för att få en jämnare yta med en silkeslen finish.

UPPTÄCK MÅNADENS BOX

Text Stina Ljungmark Fotograf  Ted Holehouse Modell Charlotte Nicholson/Boss ModelsOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert


Olivia älskar för närvarande...