Tips & Tricks

Blomstrande perfektion från Oscar de la Renta

Komplettera sensommarens ljumma dagar med en härlig och feminin doft från lyxiga Oscar de la Renta. Välj mellan eleganta Bella Blanca eller sensuella Bella Rosa. Några glossies får testa en av dessa blomstrande favoriter i augustiboxen.

Njut av två feminina dofter som fångar sensommarens sensuella känsla. Inspirationen bakom Bella-dofterna är Oscar de la Rentas kärlek till blommor. Den första parfymen som lanserades i Bella-serien var Bella Blanca (455 kr/30 ml). Det är en fräsch, lätt och fruktig doft som har tagits fram av varumärkets berömda mästerparfymör Harry Fremont. Han har än en gång skapat en kreation som både har en naturlig elegans och en tydlig femininitet.

Inspirationen bakom Bella-dofterna är Oscar de la Rentas kärlek till blommor.

Lika elegant som själva doften är Bella Blancas flaska som pryds av vackra, diskreta rosor och lyxiga gulddetaljer. Innehållet känns lika exklusivt. Doften har fräscha och friska toppnoter av fresia, päron, svarta vinbär och mandarin. Hjärtnoterna består av feminina och varma nyanser av violblad, jasmin, vita rosor och liljekonvaljer. Tillsammans med de varma basnoterna av amber, sandelträ, persikomusk och tränoter blir Bella Blanca en modern och sofistikerad doft. Den står för det som Oscar fascinerades av: blommor och växters perfektion. Oavsett om du ska på en spännande date eller på kickoff med jobbet kommer Bella Blanca komplettera din look!

När du bär Bella Rosa kan du nästan föreställa dig att du befinner dig i en romantisk, hemlig trädgård.

Tidigare i år släppte Oscar de la Renta nyheten Bella Rosa (455 kr/30 ml). Till skillnad från Bella Blanca-doften är Bella Rosa mer sensuell och de blommiga noterna är träigare och mer orientaliska. När du bär den kan du nästan föreställa dig att du befinner dig i en romantisk, hemlig trädgård. Här får Oscar de la Rentas beundran för blommor och eleganta detaljer ta tydlig plats.

Bella Rosa har en lika vacker flaska som Bella Blanca, men den är istället prydd med ljusrosa blommor och detaljer i roséguld. Detta är en lekfull och charmerande doft med kryddiga toppnoter av rosépeppar, fresia och mandarin. De gifter sig på ett utmärkt och elegant sätt med förföriska hjärtnoter av rosa ros, jasmin och iris. Doften får en härlig touch av sötma och kryddiga inslag av basnoter som patchouli, sandelträ och amber. Bär Bella Rosa när du vill framhäva din sensuella sida lite extra. Oavsett om det är på en härlig trädgårdsfest eller på en romantisk weekendresa.

Nyfiken på augustiboxen The Birthday Edition? Beställ ditt exemplar för 159 kronor idag. Klicka här!

 

Text Louice Tapper FlorénOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert


Olivia älskar för närvarande...