Uncategorised

Narciso Rodriguez: En doft av passion

En parfym är mer än bara väldoft för Narciso Rodriguez. Din doft säger vem du är. När NARCISO eau de parfum rouge skapades användes färgen rött för att göra ett statement.

En parfym betyder så mycket mer än bara väldoft. Narciso Rodriguez menar att din doft säger vem du är som person. Förra året firade det amerikanska varumärket att det var 15 år sedan de lanserade sin första parfym: for her. Sedan dess har många succédofter följt och den senaste i raden är NARCISO eau de parfum rouge. Den kan beskrivas som ett nytt kapitel och något som förkroppsligar femininitet.

När Narciso Rodriguez tar fram en ny parfym är själva flaskan minst lika viktig som innehållet. När de släppte sin första parfym 2003 var marknadsnormen att flaskan skulle vara helt transparent. De bestämde sig tidigt för att strunta i normen och i stället vara unika. Deras första parfymflaska, en eau de toilette, gjordes helt i svart medan den andra doften fick en ljusrosa färg. För Narciso Rodriguez är rött mer än en färg – det är ett statement. Den senaste doften i serien kommer i en rödfärgad flaska, som symboliserar den starka attraktionsförmågan. Den röda färgen sticker verkligen ut.

– Jag älskar färger som är väldigt rena; de lockar fram djupa känslor som annars ligger djupt begravna. Den röda nyansen som jag valde för NARCISO eau de parfum rouges flaska gestaltar passion och mystik, berättar designern och tillika grundaren av varumärket, Narciso Rodriguez.

Den röda nyansen jag valde för NARCISO eau de parfum rouges aska gestaltar passion och mystik

– Narciso Rodriguez

Likt flaskan är även innehållet mer vågat jämfört med deras tidigare dofter. Det är en passionerad doft som passar den självsäkra kvinnan. Kampanjen frontas av deras musa, modellen Raquel Zimmerman.

– Jag inspireras av kvinnor som utstrålar styrka, som går rakryggade och sprider en kraftfull femininitet och sensualitet. Jag vill fånga och uttrycka denna innersta uttrycksform för femininitet, säger Narciso Rodriguez.

Den oemotståndliga doften har ett hjärta av mysk som får nytt liv genom en enastående bukett av bulgariska rosor och iris. När du bär den kommer doften få dig att känna dig sensuell och passionerad. Eleganta och sensuella samt träiga noter av vetiver samt svart och vitt cederträ balanserar de blommiga tonerna och hindrar dem från att ta över. I månadens box får några glossies testa doften NARCISO eau de parfum rouge (620 kr/30 ml). Njut av sensommaren och ta fram din sensuella sida!

Upptäck månadens GLOSSYBOX The Birthday Edition du med – klicka här!

 Olivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert


Olivia älskar för närvarande...