Tips & Tricks

Behåll ditt färgade hår glansigt och fräscht

Att behålla färgat hår fräscht behöver inte vara en konst. BC Bonacures färgbevarande serie kapslar in färgpigmenten i hårstråna så att du kan njuta av en intensiv nyans längre.

Om du färgar ditt hår regelbundet vet du vilken ansträngning som krävs för att behålla nyansen. Om du däremot använder rätt produkter kommer du märka att färgen håller sig fräschare längre. BC Bonacure från Schwarzkopf Professional har tagit fram flera kollektioner för olika hårtyper där pH 4.5 Color Freeze är en fantastisk serie för färgbehandlat hår eftersom den inte enbart verkar färgbevarande.

Psst! Den här månaden får några glossies testa pH 4.5 Color Freeze Treatment (239 kr/200 ml) från BC Bonacure. 

Serien som består av schampo, balsam, inpackning samt vårdsprodukter har tagits fram genom avancerad pH 4,5-teknologi. Resultatet är produkter som förutom att bevara samma färgintensitet som när du lämnar salongen, även kapsla in färgpigmenten djupt in i hårstråna. I kombination med Cell Perfector Technology får du dessutom ett långvarigt skydd mot externa faktorer som vatten och värmestyling.

Den amerikanska modellen Caroline Silta är ansiktet utåt för BC Bonacures pH 4.5 Color Freeze-serie. Carolines röda hår är hennes signum.

– Det får mig att känna mig unik och annorlunda, folk minns vem jag är på grund av det. Det känns som att det är jag, säger Caroline.Olivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert


Olivia älskar för närvarande...