Tips & Tricks

GLOSSYBirthday: Get the look 💋

Hipp, hipp, hurra!

Välkommen på Glossybox födelsedagsfest. Lyft på det glittrande locket och upptäck dina skönhetsgåvor och skapa sensommarens hetaste makeup. Följ vår guide steg-för-steg på nästa sida för att skapa stilen. Låt festen börja!

Varma toner ger sensommarens hetaste makeup. Börja med att applicera en fuktkräm över hela ansiktet, låt sjunka in och lägg därefter en lätt foundation och concealer. Trolla bort ojämnheter och låt din naturliga hudton stråla igenom.

Ge ansiktet en guldskimrande lyster genom att lägga en highlighter på kindben och näsrygg. En bronzer förstärker hudens gyllene nyans. Paletten från Bang Beauty (som alla glossies får testa!) är perfekt för att skapa en mjuk, sotad look med varma toner av brunt och korall.

Använd en korallfärgad skugga för att få ett matchande rouge! Kamma igenom ögonbrynen med en ögonbrynsmascara och rama in ögat med svart kajal. Avsluta med läppglans. Och voilá – du är redo för party!

Get the #GLOSSYBirhtday look 

1. Använd LUXIE 702 Tapered Blending Eye Brush (alla glossies fĂ„r testa!). Applicera ögonskuggan över hela ögonlocket upp till ögonbrynet, som en bas.

2. Applicera den ljusare skuggan i globlinjen för att ge ögat djup. Lägg den mörkare skuggan på ögonlockets yttre halva och under ögat för att ge en mer dramatisk look.

3. Lägg den metalliska skuggan ovanpĂ„ ögonlocket för att ge en skimrande blick.

4. Rama slutligen in ögat med den mörka, skimrande skuggan. Avsluta med mascara och kajal.

Bli en glossie du med! Klicka hĂ€r 😘

 

Text Stina LjungmarkOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert