Tips & Tricks

BOOST by Carly’s: naturlig energi on-the-go!

Njut av sommaren med fullt fokus. BOOST by Carly’s är en fräsch energishot som är perfekt on-the-go.
En fantastisk boost när energin dippar!

Få energi på bara några minuter och ett fokus som håller i timmar med BOOST by Carly’s Natural. Denna välsmakande, lilla shot är fullpackad med ren energi och fokus. Perfekt när du känner dig trött och snabbt behöver en energikick.

BOOST finns i fyra härliga smaker: Ginger, Apple Lime samt de två nylanserade smakerna Pink Grapefruit och Strawberry Acai. Varje shot innehåller 180 mg koffein, vilket motsvarar två normalstora koppar kaffe. De naturliga koffeinkällorna är kaffebönor, grönt te och guarana.

BOOST är perfekt att dricka på morgonen, innan träning och efter en heldag på jobbet när man behöver piggas upp.


I övrigt innehåller BOOST flera ingredienser och vitaminer med positiva kognitiva egenskaper som skärper din koncentrationsförmåga, däribland vitamin B3, B6, B12 och kolin, men helt utan artificiella sötningsmedel och färgämnen. Sötningen kommer från fruktjuice och en gnutta stevia. Energin motsvarar lika mycket som ett äpple. Alla ingredienser som finns i BOOST har en gemensam nämnare: funktionalitet. Det är också anledningen till att innehållet stolt visas upp på förpackningen.

Var redo när dippen kommer – lägg ner den i handväskan och ha med till jobbet, gymmet eller festivalen. Det smidiga formatet på 60 ml i kombination med att den kan förvaras och intas rumstempererad, gör BOOST till det självklara valet on-the-go! Du hittar smakerna Ginger och Apple Lime i alla Life-butiker i Sverige, de nya smakerna Pink Grapefruit och Strawberry Acai kan nu beställas på carlysnatural.com.

Hannalicious älskar Carly’s lika mycket som vi på GLOSSYBOX! Om sin nya favoritshot säger hon själv: ”BOOST är perfekt att dricka på morgonen, innan träning och efter en heldag på jobbet när man behöver piggas upp.”

Bilder: hannalicious.seOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert