Tips & Tricks

Festival Beauty: get the look

Festival Beauty

Åk på Beauty Festival med GLOSSYBOX. Glödhet makeup i läckra koralltoner och bohemiska detaljer xar stilen. Let’s get this festival started!

Boho babe

Det är detaljerna som tar din look från sommarfin till Boho chic. Gå all in på accessoarer och smycken: örhängen, armband och ringar! Låt håret vara naturligt och och satsa i stället på ett fint hårband. Den viktigaste hårprodukten är torrschampot som snabbt fräschar upp frisyren mellan tvättarna. Vi älskar OSiS Boho Rebel (199 kr/300 ml) som finns i olika nyanser anpassade efter din hårfärg. Några glossies får testa!

Fierce Festival

Sommarskönhet handlar lika mycket om hudvård som makeup. Glöm långa och krångliga rutiner. Lika mycket som vi älskar hudvård, vill vi nu ta en paus från tio steg à la K-beauty och i stället satsa på multitaskande produkter.

En nattmask är perfekt för att ge huden den återhämtning som den kräver efter sol, bad och sena nätter. Dr. Botanicals Pomegranate Regenerating Sleeping Mask (139 kr/30 ml) är packad med näringsrika veganska ingredienser så som antioxidantrikt granatäpple. Den lilla tuben får följa med oss överallt i sommar och ryms perfekt i handbagaget!

Dr.PAWPAW Outrageous Orange Balm, (79 kr/25 ml) en riktig räddare i nöden! Tuben har en given plats i handväskan. Nyansen i korallorange passar lika bra på läpparna som kinderna och de hudvårdande ingredienserna gör huden silkeslen och strålande.

Bonustips! Applicera en liten mängd på ögonlocken för snyggt glossiga ögonlock. Välj själv hur mycket färg du vill ha och bygg upp allt eftersom!

 

Text Stina Ljungmark Fotograf Louie Bailey Modell Shauna SmithOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert