Tips & Tricks

Kyssvänliga läppar med Labello

Kyssvänliga läppar med Labello

Ikoniska Labello återfuktar läpparna med en ny formula. Testa de fruktiga ceraten som håller läpparna mjuka, smidiga och kyssvänliga med en ljuvlig doft!

Labellos populära produkter har funnits på marknaden i över hundra år och har sedan dess bidragit med sin läppvårdexpertis. Namnet Labello härstammar från latin och betyder ”vackra läppar”. Med sitt breda sortiment erbjuds så väl klassiskt vårdande produkter, som produkter med solskydd samt lekfulla och färgsprakande varianter. Alla Labellos cerat innehåller vårdande ingredienser i form av naturliga oljor och bivax, som ger läpparna långvarig återfuktning.

“Namnet Labello härstammar från latin och betyder ‘vackra läppar’.”

Huden på våra läppar är naturligt tunn och känslig. Faktorer som väder kan göra att läpparna torkar ut och blir nariga. Behåll läpparnas fukt genom att applicera ett cerat. Ceraten från Labello har en formula som bildar en skyddande barriär för läpparna, vilket hjälper dem att hålla sig mjuka och smidiga.

Några glossies får testa det fruktiga läppceratet Labello Peach Shine (15,90 kr/5,5 ml) som är berikat med skimrande pigment och ekologisk jojobaolja. Ceratet lämnar läpparna intensivt återfuktade med en korallrosa glans. Ceratet smälter på läpparna och håller dem återfuktade i 24 timmar med en ljuvlig doft av persika.

Psst! Följ @labellosverige för ännu mer färgstark inspo!

 

Text Stina LjungmarkOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert