Tips & Tricks

Naturligt sommarsvall med nya stylingserien #OhMyNude

Naturligt sommarhår!

Nudetrenden har kommit till håret! Sommarens drömhår är ett naturligt svall som känns underbart mjukt. Fixa looken med den nya stylingserien #OhMyNude från got2b.

 För många av oss är sommaren en tid då less is more när det kommer till både hårstyling och smink. Efter nudetrenden inom makeup, kommer också en trend med produkter som stylar ditt hår utan att synas eller kännas i håret.Vi kan väl alla erkänna att det finns dagar (och kanske särskilt mornar) då vi varken kan eller vill ägna tid åt vår frisyr. Det kan också vara så att du kanaliserat din inre organiseringsguru à la Marie Kondo och helt enkelt vill minska antalet produkter i din stylingrutin utan att kompromissa med kvaliteten och resultatet.

#OhMyNude är skapad för att framhäva din naturliga frisyr snarare än att förändra den.

Schwarzkopf got2b lanserar nu den nya stylingserien #OhMyNude som ger långvariga resultat och fantastiskt hår, med en naturlig look. Produkterna i serien är skapade för att framhäva din naturliga frisyr snarare än att förändra den. Om du har rakt hår, behåll det så. Naturliga vågor? Definiera lockarna men motverka friss. Omfamna ditt sanna jag! Sortimentet består av tre produkter; en oljespray, en hårspray och en hårkräm.

Psst! Nu i juni får några glossies testa Lightweight Oil Mist från #OhMyNude. Den lätta oljan är dessutom perfekt för att ha med sig i väskan! Spraya den fina misten i hårtopparna eller över hela håret för ett glänsande resultat. Produkterna finns att köpa på Coop och Lyko.

got2b #OhMyNude Lightweight Oil Mist
Oljespray med en blandning av vårdande oljor. Den lätta misten tämjer ”flyaways” och adderar omedelbart glans och lyster till håret. Oljan känns lätt och lämnar håret mjukt utan att tynga ner det.
Pris: 49 kr/100 ml

got2b #OhMyNude Flexible Hairspray
En flexibel hårspray som skapar en ultralätt definition i håret. Njut av ett mjukt hår med naturlig textur och långvarig stadga.
Pris: 49 kr/300 ml

got2b #OhMyNude Smoothing Cream
Anti-frizz smoothing cream som ger en lätt definition och en glänsande lyster. Fungerar i såväl fuktigt som torrt hår.
Pris: 49 kr/150 ml

 

Text Stina LjungmarkOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert