Tips & Tricks

Detoxa huden i sommar!


Dags för detox!

Detoxa huden och skydda mot luftföroreningar. Antipollution-serien från Noxidoxi erbjuder minimalistisk hudvård med naturliga ingredienser och innovativa lösningar.

Vi anpassar våra liv till en modern livsstil med appar som underlättar vardagen, hälsosammare kost och mer effektiv träning. Men hur står det till med våra hud- och skönhetsrutiner? Huden utsätts hela tiden för aggressorer som den inte är designad för att möta.

Av världens befolkning som bor i städer utsätts 80 procent för luftkvalitetsnivåer som inte uppfyller WHO:s rekommendationer. Experter och  dermatologer har visat att föroreningar står för några av de värsta skadorna på huden, i större utsträckning än vad som tidigare har sagts, med konsekvenser som för tidigt åldrande. I en miljö som är full av toxiner är det dags att återfå kontrollen med hjälp av modern hudvård.

Noxidoxi är ett kosmetiskt hudvårdsmärke som verkar mot föroreningar. Noxidoxis hudvård baseras på tre steg: rengör, vårda och skydda. Allt detta återfinns i deras hudvårdsserie som är naturlig och minimalistisk, men också målinriktad.

Dessa tre steg ger en lösning på de behov som måste uppfyllas för att få en återuppbyggande, reparerade, balanserade, stärkande, skyddade och optimalt hälsosam hud. Noxidoxi är som en närande smoothie för huden, en yoga-session för cellerna, en pilates-klass för kollagen!

Varje patenterad hudvårdsprodukt har kliniskt bevisade resultat som ger omedelbar och långvarig effekt. Minst 90 procent av ingredienserna har naturligt ursprung och tillverkas till 100 procent i Frankrike. Formlerna skapas med hjälp av ett team med experter och dermatologer. Psst! I månadens box får några glossies testa en produkt från Noxidoxis hudvårdsserie!

 

Text Stina LjungmarkOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert