Uncategorised

Håll dig torr & fräsch i sommar

Håll dig torr & fräsch i sommar!

Det finns vissa situationer då en vanlig deo inte räcker till. Du kan känna dig säker med Perspirex Comfort som ger ett extra effektivt skydd mot svett och dålig lukt.

När svettas du som mest? Är det när du tränar, stressar på morgonen eller när du ska hålla en viktig muntlig presentation? Oavsett vad – låt inte svett hindra dig i någon situation! Bortsett från utmaning ska du kunna göra vad du vill utan att behöva oroa dig för svett och lukt!

Perspirex är en serie extra effektiva antiperspiranter speciellt framtagna för personer med tillfälliga, måttliga och svåra svettproblem. Nylanserade Perspirex Comfort (99 kr/60 ml) har en mildare formulering som passar alla! Den ger ett extra effektivt skydd mot svett och lukt i två till tre dagar och kan användas tillsammans med din vanliga deo. Den milda formulan är snäll mot huden och innehåller varken parfym eller alkohol. Använd den när din vanliga deodorant eller antiperspirant helt enkelt inte räcker till.

Vi älskar denna innovativa produkt som alltid får oss att känna oss superfräscha, därför får några glossies testa Perspirex Comfort i travel size. Den praktiska, mindre förpackningen är perfekt att ha med på resan!

Psst! Visste du att..?

…det finns två orsaker till svett – miljömässiga och känslomässiga. Vi svettas ofta när vi är tränar eller när det är varmt ute. Stressande situationer som exempelvis anställningsintervjuer, presentationer, tentor eller dejter kan också leda till ökade svettingar.

…svett i sig självt luktar inget – det är en lösning som främst består av vatten och salt. Kroppslukt orsakas av bakterier på hudytan som bryter ned komponenterna i svett.

…i situationer då vi är extra aktiva eller vistas i en varm miljö kan vi dock producera upp till 10 gånger(!) så mycket som en normal dagsproduktion.

…deodoranter motverkar inte svett. Många deodoranter innehåller istället parfymämnen som döljer obehaglig doft.

…antiperspiranter är speciellt framtagna för att minska svett eller till och med stoppa produktionen i svettkörtlarna.

…en tillfällig barriär bildas på huden i svettkanalen när en antiperspirant – som Perspirex – appliceras. Barriären förhindrar att svetten släpps ut och försvinner gradvis.

 

Text Stina LjungmarkOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert