Uncategorised

Aloha, soldyrkare – glöm inte SPF i sommar!

Aloha, solälskare!

Njut av solen men glöm inte att skydda huden från skadliga UV-strålar. Med en somrig doft av kokos har Hawaiian Tropic försett oss med solskyddsprodukter i 50år. ”Aloha-terapi” när den
är som bäst!

Hawaiian tropic förknippas kanske främst med den karaktäristiska kokosdoften, som för tankarna till tropiska breddgrader. Deras väldoftande solskyddsprodukter innehåller en unik formula med ett botaniskt extrakt bestående av papaya, mango, passionsfrukt och guava. Solskyddskrämerna och oljorna skyddar, återfuktar och vårdar din hud med en silkeslen känsla.

Allting började för 50 år sedan, då Ron Rice som upptäckte att invånarna på Hawaii sällan brände sig i solen, eftersom de smörjde in sig med en blandning av kokosnöt, frukter och örter från ön. Ur den idén föddes Hawaiian Tropic, som idag är ett ikoniskt solskyddsmärke. Deras filosofi är att erbjuda lyxigt solskydd och “aloha- terapi” till alla solälskare runtom i världen.

Alla Hawaiian Tropics produkter som har SPF 15 eller mer rekommenderas av SCF, Skin Cancer Foundation. SCF är den enda internationella organisationen som enbart ägnar sig åt att bekämpa världens vanligaste cancertyp, hudcancer. Sigillet symboliserar ett säkert och effektivt solskydd.

Några glossies får testa Satin Protection Lotion (79 kr/100 ml). Den silkeslena krämen absorberas snabbt utan att kladda. Den är vattenresistent i upp till 80 minuter och har självklart den fantastiska kokosdoften. Det praktiska formatet är perfekt för att ta med till stranden. Ett absolut måste i sommar!

 

Bilder Pinterest Text Stina LjungmarkOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert