Tips & Tricks

3 enkla steg till ett vitare leende

Bästa beautyknepet? Le mer!

Ett leende sprider glädje och gör att du själv blir gladare. Med Brilliant Smiles smarta munvårdsprodukter är det lätt att le. Och de är så mycket mer än “bara” whitening!

Brilliant Smiles produkter löser upp ytliga missfärgningar med hjälp av aktiva ingredienser utan att skada emaljen. För att du ska ta hand om ditt leende på bästa sätt har Brilliant Smile tagit fram ett munvårdssystem i tre steg med tre produkter som hjälper dig att få ett vitare leende – en munskölj, en intensivtandkräm och en vanlig tandkräm. Produkterna från Brilliant Smile motverkar även karies, stärker emaljen, förebygger och lindrar ilningar, motverkar dålig andedräkt, reducerar plack och uppkomst av tandsten.

3 enkla steg till ett vitare leende

1. WhiteningEvo Mouthrinse
Munskölj med Whitening som löser upp ytliga missfärgningar. Skölj med 10 ml munskölj i en minut, två gånger dagligen, före tandborstning.

2. WhiteningBoost Toothpaste
Intensivkur för bortagning av missfärgningar. Använd två gånger dagligen i minst två veckor. Underhåll sedan med Brilliant Smile WhiteningEvo Toothpaste.

3. WhiteningEvo Toothpaste
Uppbyggande tandkräm som löser upp beläggningar och skyddar tänderna. Använd två gånger dagligen i kombination med Brilliant Smiles WhiteningEvo Mouthrinse.

 

Text Stina LjungmarkOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert