Tips & Tricks

Mineralsmink: makeup som huden älskar

Mineralsmink: makeup som huden älskar

Mineralrevolutionen är här med skonsam och naturlig makeup. Med Annabelle Minerals är det enkelt att skapa en sommarfräsch makeup med hudvårdande smink.

Njut av hudvård och makeup i ett! Mineralrevolutionen är här med Annabelle Minerals som erbjuder skonsamt och effektivt mineralsmink. Produkterna innehåller allt du behöver för att uppnå den look du vill ha, men utelämnar ämnen som riskerar att irritera din hud. Ingredienslistan är kort och innehåller bland annat ljusreflekterande mica, mattande och antibakteriell zinkoxid, solskyddande titandioxid och färggivande järnoxider. Det är nästan svårt att tro att det räcker med endast fyra naturliga ingredienser för att få en makeup som blir ett med huden, för en naturligt fräsch look.

Mineralsmink handlar inte bara om makeup – ingredienserna i sminket har vårdande, läkande och lugnande egenskaper. Mineralsmink passar alla hudtyper och är särskilt bra för dig med känslig, allergisk, atopisk eller problematisk hud. De antibakteriella kvaliteterna hos zinkoxid reglerar talgproduktionen i huden och ger en mattande effekt. Du som har problem- eller aknehud kommer att märka att huden snart börjar må bättre. Om du vill ha naturliga produkter, om du är vegan eller bara är ute efter en effektiv formula med få ingredienser i ditt smink – då har du hittat rätt! Annabelle Minerals tar hänsyn till naturen och samtliga produkter är därför veganska och cruelty-free.

Du som har problemhud kommer att märka att huden snart börjar må bättre.

Med Annabelle Minerals mineralsmink får du en lättviktig makeup med naturlig finish. Produkterna är skonsamma mot huden med långvarigt resultat. Sortimentet innehåller bland annat foundations i 22 olika nyanser, i tre olika varianter; uppljusande, mattande och täckande. Det breda urvalet gör det möjligt för dig att hitta den perfekta nyansen som passar just din hudton.

Annabelle Minerals erbjuder dessutom rouge, puder, ögonskuggor och concealer. I månadens Glossybox får några prova på ett mineralrouge i en av nyanserna ”Romantic” eller ”Coral” (230 kr/4 g). Applicera på kindens högsta punkt för en rosigt fräsch look!

Beställ månadens box för chansen att testa – endast 159 kronor! ❤️

Inga taggarOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert