Tips & Tricks

Fixa Ida Wargs sommarfina glow!

Fixa Ida Wargs sommarfina look med produkterna i din Glossybox. Vår makeupartist Tove Dalsryd berättar hur du skapar looken!

Makeup med glow

Ida fick en somrigt, fräsch look med massor av glow! För att skapa stilen – börja med att lägga en lätt bas där hudens naturliga färg strålar igenom. Applicera därefter ett persikofärgat rouge på kindäpplet. Skapa en countouring-effekt med hjälp av en brun skugga. Sätt ögonen i fokus genom att fokusera på fransarna, böj fransarna och applicera volymmascara. Forma ögonbrynen med en ögonbrynsmascara och rama in ögonen med en bronsfärgad ögonskugga.

Ge huden extra glow med Distorted Dreams Highlighting Palette från Sleek MakeUP (150 kr/6 g), som alla glossies får i sin box! Den mångsidiga paletten innehåller fem holografiska nyanser som ger huden en vackert skimrande finish. Applicera den bronsfärgade mittenskuggan längst kindbenen och lägg en dutt på amorbågen. Använd de ljusa skuggorna för att ge djup åt ögat, applicera i inre ögonvrån och under ögonbrynen.

Solkysst hud

Vi vet alla vid det här laget att brun utan sol ger både den snyggaste och mest hälsosamma solbrännan. Börja med att peela huden för att bli av med döda hudceller och få en jämnare färg, massera in Baïja Body Scrub French Pompon “Rose Lychee” (125 kr/50 g) i duschen för att få en extra mjuk och len hud – alla glossies får testa! Smörj in huden med en fuktgivande kräm för att slippa torra partier som drar åt sig mer färg.

Applicera en brun utan sol-produkt från Ida Warg – välj lotion, mousse eller spray efter tycke och smak. Använd en appliceringshandske för ett perfekt resultat. Avsluta med Ida Wargs Dry Shimmer Oil (99 kr/60 ml), som några glossies får testa. Skaka flaskan och massera in oljan på exempelvis armar, ben och dekolletage. Den lätta, skimrande oljan ger huden ett solkysst gyllene skimmer med en ljuvlig doft av heta sommarnätter. En nylanserad favorit som vi inte vill vara utan i sommar!

Inga taggarOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert