Allmänt

Smell good, feel good!

Sedan de första klassiska dofterna lanserades för över 15 år sedan har Clean satsat på hållbara, veganska ingredienser. Nu uppdateras konceptet med ny design men med samma höga kvalitet.

De första ikoniska dofterna från Clean lanserades 2003 med en idé om att alltid välja säkra och rena ingredienser som gick hand i hand med en ”clean lifestyle”. Med en ren livsstil följer också medvetna val. Du äter rent och väljer rena skönhetsprodukter. Men har du tänkt på vad doften som du dagligen applicerar på huden innehåller?

Huden är ditt största organ och potentiellt farliga ämnen riskerar att påverka hur du mår. Clean Beauty har gjort det till sitt mål att vara transparenta med vilka ämnen som används i dofterna. Enkelt, trovärdigt och medvetet. När Clean relanseras med nya förpackningar är innehållet fortfarade lika rent som för 15 år sedan. Därför väljer Clean alltid ingredienser, såväl naturliga som syntetiska, utan att kompromissa med kvaliteten.

När du använder en doft från Clean kan du vara trygg i att produkten är framställd för att vara ren i varje produktionssteg – från innehåll till emballage. Förpackningarna är ekovänliga fullt ut och levereras i återvinningsbara glasflaskor. Till och med cellofanen är miljövänlig och utvinns från majs – vilket gör att den kan komposteras! Clean samarbetar bara med leverantörer som använder en grön tillverkningsprocess och alla dofter är ansvarsfullt sammansatta med hållbara, veganska ingredienser. Med andra ord – smell good, feel good!

 

Psst! Bli en glossie du med – endast 159 kr/månad. Klicka här!

Text: Stina LjungmarkOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert