Allmänt

Återfukta och skydda huden med mjuk bomull

Återfukta och skydda huden med mjuk bomull

Klassiska Barnängen lanserar en miljömärkt serie med skonsamma hudvårdsprodukter. Naturligt bomullsextrakt återfuktar och skyddar huden.

Barnängen är ett av våra mest välkända varumärken och generationer av svenskar har använt deras klassiska hud- och hårvårdsprodukter. Kärnvärdet har varit detsamma sedan starten 1868 – strävan efter att göra naturligt vårdande produkter. Barnängen Miljövänlig är en ny kollektion av miljömärkta och vårdande kroppsvårdsprodukter med noggrant utvalda ingredienser som skämmer bort din hud lite extra. Produkterna är veganska och miljömärkta enligt EU Ecolabel, något som omfattar både innehåll och förpackning (läs mer om miljömärkningen nedan).

Två av våra favoriter är Mjuk Bomull Duschgel (32,90 kr/250 ml) och Mjuk Bomull Handtvål (32,90 kr/250 ml). Produkterna har ett hudvänligt pH-värde och är dermatologiskt testade. De innehåller båda naturligt bomullsextrakt, en ingrediens som passar särskilt bra för dig med normal till känslig hud då det hjälper till att återfukta och skydda huden mot uttorkning.

Psst! I månadens Glossybox får några glossies testa en produkt från Barnängen Miljövänlig – perfekt när du vill ge huden det lilla extra!

 Olivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert