Allmänt

ByNoor: vegansk hårvård som får dig att le


Scandinavian hair care ByNoor

Satsa på hårvård som får dig att le varje dag. ByNoors högkvalitativa produkter sprider både väldoft och lycka. Veganskt och cruelty-free med noga utvalda ingredienser.

En sommarkväll på en skärgårdsö föddes idén om ByNoor. Med respekt för vår jord och dess invånare uppkom tanken att skapa ett rent, skandinaviskt, professionellt hårvårdsmärke som skulle vara veganskt och cruelty-free. Många laboratorietester och dussintals användartester senare lanserades äntligen den första ByNoor-serien i början av 2017.

Scandinavian hair care for that everyday bliss.

Varför blev det just ByNoor? Jo, ”Noor” betyder ”norr” på norska och tillsammans med ”by” markerar det ursprunget – från norr. Syftet med produkterna är att ge en upplevelse som förhoppningsvis ska få dig att le – därför blev deras slogan: ”Scandinavian hair care for that everyday bliss”.

Bild: Pinterest

Varje produkt är framtagen med kärlek och passion, framställd av högkvalitativa ingredienser och fria från parabener och sulfater, för att klara alla slags nordiska väderförhållanden. Allt levereras i tidlösa, minimalistiska förpackningar som gör produkterna till ett stilrent blickfång i badrumsskåpet. ByNoor medverkar för första gången i Glossybox och några glossies får testa deras ljuvliga Hair Oil Treatment (149 kr/50 ml). Den mjukgörande och stärkande oljan reparerar på djupet och ger ny glans till torrt och sprött hår. Den är berikad med näringsrik abyssinian- och arganolja och är 100 procent vegansk. Applicera två till fyra pumpningar beroende på hårmängd och fördela i hela håret. Du kan använda oljan i såväl torrt som handdukstorkat hår.

5 snabba om ByNoor

1. Nytt, svenskt märke med hårvårds- och stylingprodukter som säljs på cocopanda.se
2. Endast utvalda högkvalitativa, veganska ingredienser används och alla produkter är paraben- och sulfatfria
3. Produkterna tillverkas i Sverige
4. Hårvård med ett gott samvete – inga djur skadas i produktionsprocessen, på något sätt
5. Du kommer att bli supernöjd med resultatet och produkterna doftar fantastiskt!

Psst! Få 10 % rabatt på allt från Cocopanda.se – koden kan kombineras med redan rabatterade priser!* Använd kod: GLOSSY10 * Koden gäller t.o.m. 31 maj 2019 – en gång per kund. Gäller även redan rabatterade priser men kan inte kombineras med andra rabattkoder.

 

Text Stina LjungmarkOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert