Spoiler

Sista chansen: prenumerera för förtur

PRENUMERERA FÖR FÖRTUR

Sista chansen att få förtur till lanseringen av välfyllda GLOSSYBOX x My Clarins Limited Edition Box, som innehåller en komplett beautyrutin. Bland tio (!) produkter får du intensivt fuktgivande RE-BOOST refreshing hydrating cream samt mattande och balanserande RE-BOOST matifying hydrating cream.

Starta din prenumeration nu för att säkra ditt exemplar av boxen torsdag 23 maj klockan 11.00. För övriga gäller 24 maj klockan 11.00. Värde över 1000 kronor, pris endast 379 kronor.

Bli en glossie nu för att få förtur – månadens box frontas av Therése Lindgren och kostar endast 159 kronor. Passa på!

PRENUMERERA

*Bli prenumerant senast 2019-05-21 för att ta del av förturslanseringen. Boxen säljs utöver ordinarie prenumeration, först till kvarn gäller. Boxen innehåller veganska produkter från My Clarins samt produkter från ett annat varumärke.Olivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert