Spoiler

Spoiler: GLOSSYBOX x My Clarins


RE-CHARGE relaxing sleep mask

My Clarins tar din skönhetssömn till nästa nivå! I GLOSSYBOX x My Clarins Limited Edition hittar du RE-CHARGE Relaxing Sleep Mask.

Den veganska nattmasken verkar återfuktande och lystergivande – så att du kan vakna upp fräschare än någonsin. Nattmasken passar alla hudtyper och har en silkeslen geltextur som enkelt smälter in i huden. Njut av en diskret doft av jasmin. Den veganska formulan består till 93 procent av naturligt innehåll och är dermatologiskt testad.

RE-CHARGE relaxing sleep mask innehåller bland annat ekologiskt kokosvatten som förbättrar näringsleveransen till hudcellerna, alprosextrakt som förbättrar cellens avgiftning, konextrakt som främjar hudens fuktgivning, acerola-extrakt som förbättrar hudens lyster och huan qi-extrakt som skyddar mot oxidativ stress och främjar cellens reningsprocess. MyClarins anti-pollution complex med kransborre, harkål och furcellaria skyddar mot skadliga e ekter från luft- och miljöföroreningar, både utomhus och i hemmet.

Exklusivt för dig som prenumererar – du får 24 timmars förtur till lanseringen! Köp boxen före alla andra för enbart 379 kronor (värde över 1000 kronor) torsdag 23 maj klockan 11.00.

Bli prenumerant senast 21 maj för att få förtur. Klicka här för att starta din prenumeration! 

 Olivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert