Tips & Tricks

Njut av en aromatisk duschstund


Gör den dagliga duschen till en liten avkopplande spastund. Njut av nya Aroma Sensations So Radiant – en lyxig duschkräm med lugnande lavendel och vårdande koksolja från Palmolive.

De där dagarna då du känner dig energilös kan en avkopplande dusch verkligen göra all skillnad. I vårt ständigt uppkopplade samhälle är duschstunden nästintill helig. För många av oss är det den enda tiden på dygnet då vi verkligen kan slappna av utan teknik och intryck från omvärlden, och bara vara oss själva. Se därför till att göra det bästa av denna stund gör den dagliga duschen till en härlig spaliknande stund av egentid!

Lavendel är den mest använda eteriska oljan inom hudvård.

Palmolives duschserie Aroma Sensations erbjuder duschkrämer för alla sinnen. Nylanserade Aroma Sensations So Radiant (22,90 kr/250 ml) har en oljeliknande pastelformula för en icke-kladdande känsla på huden efter duschen. Med lavendel och kokosolja blir duschen till en underbart lyxig stund. Några glossies får Aroma Sensations So Radiant i sin box!


Kokosolja är fantastiskt vårdande för huden. Denna klassiskt återfuktande ingrediens återställer hudens mjukhet och elasticitet. Kokosolja är också full av antioxidanter som tillför näring till huden.

Visste du att lavendel är den mest använda eteriska oljan inom hudvård? Den ljuvliga doften verkar avslappnande och ger genast en extra lyxig känsla. Med lugnande lavendel har du receptet för en underbart väldoftande duschstund!

 

Text Stina Ljungmark Bilder Pinterest, ShutterstockOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert