Tips & Tricks

Fräsch hela dagen med nylanserade Citrus Essence Deo

Fräsch hela dagen

Det finns en produkt vi aldrig kompromissar med – vår deodorant! Den gör hela skillnaden för att vi ska känna oss fräscha. Njut av en frisk doft av apelsin och grapefrukt med nya Citrus Essence Deo från klassiska LdB.

Föreställ dig att du ska hålla ett föredrag framför en stor publik. Då slår det dig: du glömde deon i morse! Svettfläckarna letar sig fram under armarna av bara tanken. Deodoranten är ingen produkt som vi kompromissar med och hoppar över, utan det är en måsteprodukt som vi inte klarar oss utan. Det ställer också krav på deodoranten. Den ska kännas trygg och effektiv, dofta gott och vårda huden.

Deodorantens doft måste fungera med våra övriga hudvårdsprodukter. Om du inte vill blanda alltför många parfymer kan ett bra tips vara att satsa på en enda hudvårdserie, till exempel nylanserade Citrus Essence från LdB.

I månadens box får några glossies testa Citrus Essence Deo 48 h som ger en mjuk och fräsch känsla som håller hela dagen. Du får en fräsch känsla i upp till 48 timmar!

 

Text Stina LjungmarkOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert