Uncategorised

N.A.E.: Ekologisk skönhet från Italien

LA BELLA VITA
Ekologisk skönhet från Italien

Upplev italiens magiska natur. Det nya, ekologiska märket N.A.E. är inspirerad av den italienska livsstilen La Bella Vita. Produkterna är baserade ingredienser handplockade direkt från den italienska trädgården.

Henkel lanserade nyligen det ekologiska skönhetsvarumärket N.A.E. – Naturale Antica Erboristeria. De vackra förpackningarna är fyllda med omsorgsfullt valda ingredienser hämtade från den italienska trädgården. Varje ört, frukt eller blomma är noga utvalda för att ge bästa resultat för huden.


N.A.E. har varit välkänt i Italien under decennier och har alltid kombinerat naturligt innehåll med effektiva aktiva ingredienser för att erbjuda högkvalitativa och pålitliga produkter för hela familjen. Vad än din hud behöver, så växer det i din trädgård. N.A.E. är skapat enligt Tradizione dall’italiano – beprövade och pålitliga recept inom italiensk örtläkekonst med ingredienser från naturen.

Omtanken för vår omvärld går som en röd tråd genom alla produkter. Innehållet är ekologiskt certifierat och förpackningarna är tillverkade av förnyelsebara och återvunna material. Alla formuleringar är veganska och har minst 97 procent naturligt innehåll. Produkterna är certifierade av ECOCERT enligt COSMOS Organic standard. Vissa kallar ekologiskt en trend, för N.A.E är det en livsstil.

Sortiment består av tre unika produktlinjer: Freschezza som ger en uppfräschande känsla, Idratazione som tillför massor av välgörande fukt och Delicatezza som verkar vitaliserande och förnyande. Alla ger en känsla av det italienska La Bella Vita – välbefinnande, njutning och konsten att leva det goda livet!

Psst! I månadens box får några glossies testa en härlig duschgel från N.A.E., antingen Frechezza Shower Gel eller Idratazione Shower Gel (69 kr/250 ml).

 

Text Stina Ljungmark

Inga taggarOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert