Spoiler

Hur vårdar du ditt leende?

Ditt leende är din allra bästa accessoar – så ta hand om det väl. De nya tandkrämerna från Colgate Total skyddar hela munnen med banbrytande teknologi.

Le och världen ler mot dig! Har du hört det förr? Faktum är att det ligger sanning i det klassiska ordspråket. När du ler sprider du inte bara positiva vibbar utan du känner dig också gladare. Vi vill också påstå att ditt leende är din allra bästa accessoar som du alltid bär med dig.

Vad gör du för att ta hand om ditt leende? Många av oss ägnar timtal åt att välja ut den perfekta hudkrämen eller mascaran, medan tandkrämen är ett spontanköp som vi knappt ägnar en tanke åt. Och vad gör egentligen din tandkräm för dig?

Tandkräm kan ses både som en hygien- och skönhetsprodukt. Superviktig för att hålla tänderna och munnen ren – men också viktig för att du ska kunna stråla med ditt allra vackraste leende. Så nästa gång du köper tandkräm – ägna några sekunder åt att faktiskt fundera på varför du köper den tandkrämen du gör. I månadens box får alla glossies testa en nylanserad Total-tandkräm från Colgate. Dessa innovativa tandkrämer vill du inte missa! Vilken blir din nya favorit?

COLGATE TOTAL – Nylansering med innovativ formula!

Nya Colgate Total har en banbrytande formula som skyddar ditt leende i upp till 12 timmar!* Den unika tandkrämen bekämpar bakterier i hela munnen och skapar en barriär så att tänder, tunga, kinder och tandkött skyddas. På så vis kan du förebygga och minska risken för plack, tandköttsproblem och bildandet av tandsten. Colgate Total ger även ett effektivt och långvarigt skydd mot ilningar och neutraliserar omedelbart dålig andedräkt, för en långvarig fräschhet. Den skyddar dessutom tandemaljen från syra-angrepp från mat och dryck. Allt du behöver från en tandkräm för att vårda ditt leende med andra ord!

Total finns i tre olika varianter, välj mellan den klassiska tandkrämen Total Original, Total Whitening som motverkar fläckar och missfärgningar, och Total Active Fresh för en extra uppfriskande känsla (pris per styck: 25,90-29,90 kr/75 ml).

Psst! Starta din Glossybox-prenumeration nu: endast 159 kr! Klicka här 😘

*Efter 4 veckors kontinuerlig användning
Text
Stina LjungmarkOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert