Intervju

Intervju: Amanda Strands veganska hudvårdsfavoriter

”Jag bara älskar MyClarins! Det är verkligen kvalitetshudvård till bra pris”

Amanda Strand är känd från YouTube och Instagram @amandaastrand och är dessutom både modell och makeupartist. Hon har testat de nylanserade produkterna från nya, veganska varumärket MyClarins.

Amanda, vad är viktigast för dig när du väljer hudvård?
– Att jag använder mig utav bra produkter som hjälper min hud och som ger den mycket fukt och näring. Jag tycker att det är viktigt att använda produkter som håller min hud fin så länge som möjligt.

Vad gillar du bäst med MyClarins?
– Jag bara älskar deras nya hudvårdsprodukter som nyligen lanserats! Det är verkligen kvalitetshudvård till ett bra pris. Inte nog att produkterna luktar riktigt gott, de känns även otroligt bra på huden.

Vilka är dina favoritprodukter från MyClarins?
RE-FRESH hydrating beauty mist är perfekt för alla tillfällen. Skön och svalkande att applicera på ett osminkat ansikte. Om du bär smink och känner att du blir torr under dagen är den grym att spraya i ansiktet. Du känner dig genast mer återfuktad.

RE-MOVE micellar cleansing milk tar bort sminket på ett skonsamt sätt. Känns väldigt skön och len mot huden. Sen ska vi inte prata om hur otroligt gott den luktar..!

PORE-LESS blur and matte stick är så sjukt cool! Den känns nästan som ett suddgummi. Om du applicera den där du vill dölja porerna så ”suddar” sticket bort det värsta och du upplevs ha jämnare hy. Den mattar även ner din hy där du är glansig.

 

Bilder Amanda Strand @amandaastrand Text Stina LjungmarkOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert